BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.499,09

İmralı ile anlaşma sağlandı! Tahkim edilmiş ateşkes

Radikal yazarı Murat Yetkin, 4 Şubat'ta İmralı'da yapılan son görüşmenin detaylarını bugünkü köşesinden yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
murat

verin de kurtulalım tüm kürtleride geride kalan türkiye den sınır dışı edelim.

mert

YAZKLAR OLSUN YA REZANIN ONUNE YATTINIZ TERORIST BASININ ONUNE YATTINIZ

çözüm

2- PKK’nın paralel devlet girişimi uygulamalarına son vermesi, 3- Yol kesme ve kontrollerine son verilerek seyahat güvenliğinin sağlanması, 4- Bölgedeki inşaat ve ekonomik faaliyetin engellenmesine, tahribine son verilmesi. son maddeler Doğuda TC diye birşeyin olmadığını tabelaların büyükelçilik gibi olduğunu gösteriyor

ramazan

hayırlısı inşallah çok sevindirici adımlar.

çözüm

yerli dediğimiz çözüm süreci Oslo da başlıyor, hakem devletlerin başında İngiltere var, düşün artık gerisini, Ülke bölünene kadar RTE başta ondan sonra onun ipi de çekilir yazın bir kenara.

zaza

vala bosuna insanlar kandiriliyor siyonistler uvey kizlarini dogurmadigi surece kurt teror orgutu pkk istesede teroru birakamaz

Velican

Bu ülke cumhuriyet kurulurken satıldı, tavizler ve sözler verildi. Şimdi en az zararla kurtarılmaya çalışılıyor...

YAŞAR USLUER

“2012 sonundan bu yana zaten fiili ateşkes durumu var. Fiili ateşkes kan banyosunu durdurdu, hem asker, polis aileleri, hem militanların aileleri nefes aldı.” DİYEN SAYIN YETKİN’E HATIRLATALIM. 12 EYLÜL ÖNCESİ KARŞI GRUBU MAHALLEYE SOKMAYANLAR GÖRMZDEN GELİNDİĞİ İÇİN “Kurtarılmış mahalleler, iller/ilçeler” oluşmuştu. BİR TV KONUŞMASINDA SAYIN SARIZEYBEK’DE “Biz terörle mücadele ederiz, şehit veririz, emekli ediliriz. “Terörle mücadele etmeyen, şehit vermez, ama terfi eder.” DEMİŞTİ. ŞİMDİ DE TERÖR YARATANLARI, YOL KESENLERİ, SÖZDE VERGİ TOPLAYANLARI GÖRMEZDEN GELİRSENİZ “Kan banyosu durur” AMA AYRIŞMAYI/BÖLÜNMEYİ ÖNLEYEMEZSİNİZ.

Ahmet

Ülke kime satıldı Allah'ını seversen bir açıklasana. Yaw kardeşim biz Kürtler ile yıllardır kardeşiz, son cumhuriyet döneminde artan zulümler ile adamlar silahlandılar, kandırıldılar.. Şimdi o hataları toparlamaya çalışıyorlar çözüm ile birlikte.. Bu sürece sahip çıkılması lazım.. Ayrıca yukarıdaki haber saçma sapan bir haber. Bir yazar kendi temennilerini kağıda dökmüş. Hani delilin diye sormak gerek adama..

Adamın biri

Yaşasııın barış geliyooor!!! AKP'liler, hani "Ev hapsi olmaz!" diyordunuz? Yahu bir sözünüzü de üzerinden 2 yıl geçmeden yalanlamayın be arkadaş! Hayatınız yalan olmuş!!!

qwert

Kürdistanda dış görevde olan 2 ve 3üncü ordular da Sivasın batısına çekilecek mi?

yusuf can

Anadilde egitim?

müslüman

olmayincada cemaat bozdu denir. Ne olacak amannnn

rizeli

ULKE SATILMIŞ EY TÜRK MİLLETİ SİZ HALA UYUYUN BAKALIM BU ÖLÜM UYKUSUNDAN NE ZAMAN UYANACAKSINIZ

Yavuz

Malesef koca koca adamlar bu tuzaklara duserek ulkelerine ihanet edecek noktaya geliyorlar

  • 1