BIST 8.984
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,96

İlker Başbuğ Afrin için ne dedi Erdoğan'dan büyük tepki!

AFRİN için İlker Bağbuğ'un söylediği siyasete alet edilmemeli sözleri olay yarattı. Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'a Devlet Bahçeli'den sonra bir tepki de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan ''bu sözler onun haddine mi? Yazıklar olsun gereken cevabı alacak'' sözleriyle tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 73 Adet Yorum
Fahri

Ilker Başbuğun Afrine ve Mehmetçiğe destek verdiğini düşünmüyorum.

Misafir

BEN ONU ÖYLE BIRAKMAM HA HA EYT EYT

Misafir

Afrin olayı mhp ve akp oy deposu olarak iç siyasete kulanıyor demek istemiş ilker bey akp ve mhp meydanlarda oy için vatan ve milet aşkı diyecek oy alırım afrin için çok zor akp bildiğini meydanlardan söyleyecek

Misafir

Yanlış telaffuz edildi denilebilir.Ülkenin cumhurbaşkanı önüne gelene senin haddine mi demesi hoş değil.Halk olarak şunu görebiliyoruz toplantılarda reis bizi afrine götür show olmuştur artık bunu bırakın bir kere gitmek isteyeni de alın gönderin nasıl olsa şehit düşen uzmanlarımız sözleşmeli yapıyor vatan savunmasını

karalök

Bay Tayyip hem suçlu hem güçlü.Ama mutlaka yaptıklarının hesabını yargıya verecek.

Argo

Tayyip adamın iç çamaşırına bile karışacak.

Ak Vatandaş

Reis konuştukça iyice gözümüzden düştün. Sana saygımız vardı. Sana oy da veriyorduk. Ama bundan sonra hele son süreçten sonra Sana artık oy yok. Inan benim gibi bir çok insan var.

ahmet eslı

akp ile bırleş mak kur zavallı bahçelı

acaba

Asker siyaset yapamaz demis de o zaman Hulusi'nin siyasi parti ile kopru acilislarinda isi ne ?

Misafir

Her şey senin haddine. Millet sussun bir tek sen konuş. Ama hiç susma. Sürekli konuş. Bir tek senin zekan ve aklın var. Gerisine gerek yok. Bu kadar kendini beğenmiş, kimseye saygısı olmayan bir insan olabilir mi?

cevap verin ulan

erdoğana haydin afrine diyenler , kıbrıs fatihi dediğiniz ecevit kıbrısa askerin önünde mi çıkmıştı ? milli şefiniz inönü, ulu önderiniz mustafa kemal askerin önünde mi çarpışmalara giriyordu yoksa cephe gerisinden mi orduyu yönetiyordu ???

Misafir

Seni ordunun başında göremek isteriz. Başkanlık için oy arayışı içerisinde değil.

Burhan Cem Uygur

BU TAYYİP BİR TÜRLÜ DERS ALMIYOR!................SİYASİ İLİŞKİLER DİN, DİL, IRK, ETNİK KÖKEN TEMELİNDE ŞEKİLLENDİRİLMEZ, YÖNLENDİRİLMEZ.

Misafir

Habur senin beceriksizliğini vesikasıdır.

Misafir

sende gidecekmisin peki

Misafir

Sana yazıklar olsun. Her konuda konuşmak senein haddine. Bu ülkenin başında bulunman bu ülke için en büyük talihsizlik.

Misafir

MAHKEME CASUSLUK SUÇU OLMADIĞINI TEYİT ETTİ...BERBEROĞLU'NUN DERHAL TAHLİYESİNİ BEKLİYORUZ

haydin Afrine

Madem baş komutansın ,madem başkansın haydi Afrine ordunun en başına geç de askerimizle beraber Osmanlı piadişahları gibi savaş.Hatta şehzadelerinizi de alın öğrensinler cephede kelle koltukta mücadele etmenin ne olduğunu...

ipram

askerlik yapmak istemiyorum bedelli ne zaman çıkar veya nasıl çürük alabilirim.benim babamın parası çok devlet ihaleri var???

VATANDAŞ

BU SÖZCÜKLERİN NERESİ YANLIŞ: Afrin'de Mehmetçik çatışıyor, askerimiz çatışıyor, şehit oluyor. Asker çatışırken, şehit olurken siyasidir falan gibi söylemlerin tartışılma zamanları değil. Asker canını almış, görevini almış, görev için çatışıyor. Şehit oluyor, kanını akıtıyor. Böyle konuların gündeme getirilmesini doğru bulmuyorum. Türkiye geleceğin güçlü bir devleti olacak. NASIL ÜLKE OLDUK VATAN SAVUNMASI SİYASETE ALET OLDU. MUHALEFET MUHALEFETE MUHALİF OLDU. ZEYTİN DALI HAREKATI DAHA HIZLI DAHA CESUR SÜRMELİ TAMAM AMA NE İKTİDAR NE MUHALEFET BU İŞE KARIŞMAMALI ASKER BİLİR NASIL YAPACAĞINI HANGİ TEPEYİ NASIL ALIP BAYRAK DİKECEĞİNİ BURDA KONUŞULACAKSA GENİŞLEYECEK SINIRLARIMIZ KONUŞULSUN!.

Misafir

"Afrin'de Mehmetçik çatışıyor, askerimiz çatışıyor, şehit oluyor. Asker çatışırken, şehit olurken siyasidir falan gibi söylemlerin tartışılma zamanları değil. Asker canını almış, görevini almış, görev için çatışıyor. Şehit oluyor, kanını akıtıyor. Böyle konuların gündeme getirilmesini doğru bulmuyorum. Türkiye geleceğin güçlü bir devleti olacak...." OKU TÜRKİYE. BU İKİ ZAT BU CÜMLELERDEN RAHATSIZ OLMUŞ OKU İYİ OKU İYİ. BU İKİSİNİN RUH HALİNİ GÖR TÜRKİYEEE

Misafir

"Afrin'de Mehmetçik çatışıyor, askerimiz çatışıyor, şehit oluyor. Asker çatışırken, şehit olurken siyasidir falan gibi söylemlerin tartışılma zamanları değil. Asker canını almış, görevini almış, görev için çatışıyor. Şehit oluyor, kanını akıtıyor. Böyle konuların gündeme getirilmesini doğru bulmuyorum. Türkiye geleceğin güçlü bir devleti olacak...." BU LAFLAR NERENİZE BATTI SİZ İYİMİ SİNİZ YA EEYYY BAHÇELİ EYYY ERDOĞAN HAYIRDIR SİZ NE AYAK NEYİN PEŞİNDESİNİZ SİZ YA.

Misafir

Basit vatandaş basitliğin devam ediyor bilesin!Dua et ordu için düşman postalı altında ezilmeyesin...

Misafir

gereği yapılacakmış, ne yapacaksın adamı eski dostların kumpas davaları ile içeri atınca hiç sesin çıkmadı, ne pirim yaptın o davalarla seçim meydanlarında kusura bakma artık yemiyoruz.

ahmet ibrahim

Benim anladığım şudur, sayın başbuğ pyd yi bir devlet yerine koymayın, yani adam yerine koymayın demek istemiş, siz esas düşmanın adını verin . Yani amerika. Bu böyle iken anlamsız tartışma yapmayalım lütfen. Yalanmı, 15 temmuz, amerikan işi deaş amerikan işi, pyd/pkk amerikan işi türkiyede ki bütün darbeler amerikan işi. Bunlar devlet değil, amerikanın soytarıları. Tıpkı el kaide, boko haram vs.. gibi.