BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.491,75

Ilımlı İslam, kadınsı mı?

Kadın bir incidir. Eğer onu ortalığa saçarsanız değersizleşir, saklarsanız değer kazanır.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Hangi gemilerin direğine 'Malta Haçlı' bayrak çekildi bilinsin!..

Mehran

Kusura bakmayın ama bu yazı okuduğum en kötü yazınız. Hiç mi duymadınız Hz. Hatice'yi, Hz. Ayşe'yi. Onlar peygamber eşleri olmalarına rağmen hayattan kopuk değildiler. Tam tersine... Anlaşılan malesef o ki, siz de o fransız düşünürün tavsıyelerine uyup, Kur'an'ı kapatıp onu anlamaya pek gayret göstermeyip, sadece gelenekleri dinden sayıyorsunuz. Kur'an kadının toplumda bir yerinin olduğunu gösteriyor, hiç bir şekilde onu dört duvar arasına kilitlemiyor... Sahi, yazdıklarınız doğruysa, ne diye onca yıl, kızlarımızın üniversitelerde okuya bilmesi için mücadele ettik?

gencogölu

din düşmanı kafirlere verdiğim cevapları niye yayınlamıyorsun editör efendi çokmu zoruna gidiyor gerçekler

Misafir

tam bir palavra 135 yılnda beri fotoğraf makinası var.Git alaman ve rus kadınlara eski zamnlarda bak hepsi başörtülü uzun eteklişalvarlı falan gir birde bugün bak.bu iş din değil sosyoloji.Isvçat afhişe yok sokata çöp toplayanda yok parlemeto kadın dolu polisn yası kadın.birde kendi melketinde ki kadınlara bak yollar çık birde bak.suriyeli kadınlar bak pazarda kaça satılıyorlar bir bak.Metmatik ve hesap bilemz isen herşeye batı dersin peki japon kadınlar şimdi kimono mu giyiyor be adam.

gencoglu

ŞİMDİYE KADR OKUDUĞUM EN GÜZEL EN SÜPER EN BİLGİLİ BİR YAZI TEBRİK EDERİM elinize sağlık sayın yazar bu yazıya binlerce kez imzamı atıyorum

süleyman

tamamen saçma ve ortaçağ zihniyeti. sizi bitireceğiz,göreceksiniz.

müslüm

Tabii hemen kadınları kafes ardına atalım.Sokağa yanlarında kocaları olmadan sokağa çıkarmayalım.Çalışan tüm kadınları devlet işlerinden çıkaralaım,yerlerine erkekleri alalım.Özel sektörde kadın çalıştıran işverenlere ceza yazalım,vergilerini yükseltelim.Hem kızlarımız okulada gitmesin.Böylece opkul yapma,öğretmen masrafındanda kurtuluruz.Of be en büyük sorunumuzu kadın kızlarımızı kafes ardına atmakla kurtukduk.Artık islamı yaşayabiliriz!!!!!!!!!!!!!!

  • 1