BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.428,19

İlber Ortaylı'dan köşk adaylığı açıklaması

Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda merak edilen soruları yanıtladı

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
antiGezi

hadi ordan fosil. Fikirlerin sende saklı kalsın. Askerin adını duysam bile selam veririm diyen Celal Şengör'ü mü bula bula buldun c.başkanlığı görevi için. Ülkemiz havasından mı suyundan mıdır nedir, çaycısından profesörüne kadar biraz pohpohlanınca küçük dağların yaratıcısı, en iyiyi bilici kesiliveriyor.

mervan mir

gelin lan gelin hepiniz aday olunda boyunuzun ölçüsünü tayyip alsın sizi korkaklar.inanın tayyip erdoğan aday olmasa ilk olarak kılıçdaroğlu ile bahçeli meydanı size bırakmaz herkes tayyip erdoğandan korkuyor karşısında obama bile olsa yenilecek başka yolu yok. size acıyorum başka bir şey demiyorum.

dil bilse ne olur

yahu akli basinda insan mi yok , bu adam daha kilolariyla hareket etmekte zorlaniyor cumhurbaskani olsun diyenler var , is yapacak kisi onemli yoksa 2-3 dil biliyormus kac yazar, biz anadili gibi yabanci dil konusanlari gormedik mi alman lisesi robert kolejli .

TÜRKİYE

Sayın hocam.. Bu Makama siz layıksınız.Lütfen bu makama adaylığınızı istirham ediyorum..

ÇOK BİLEN

BAKIN, M. CELAL ŞENGÖR CUMHURBAŞKANI OLABİLİR. SÜLALESİ SELANİK'TEN MÜBADELEYLE GELMİŞLER. ATATÜRK'ÜN DESTEĞİYLE DE İTHALAT İŞİNE GİRMİŞLER. YILLAR EVVEL KISA PANTOLONLU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYKEN ANLATMIŞTI.

  • 1