BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53

İkinci Çiftlik Bank vakası 200 milyonu alıp...

Çiftlik Bank benzeri vurgun yaptığı ileri sürülen Ekolium A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren ve bir yılda yaklaşık 200 milyon lira para topladığı iddia edilen Anadolu Farm'ın yetkililerine ulaşılamazken, mağdur olduklarını ifade eden vatandaşlar sosyal paylaşım sitesinden oluşturdukları grupta diğer mağdurların savcılığa şikayette bulunmaları çağrısını yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

Bu tur islere giren sahislara minimum 100 milyon teminat yatirma zorunlulugu, toplanan paranin teminati asmamasi zorunluluklari getirin.Bu cokmu zor yani. Super Devletiz ya, Dunyaya kafa tutuyoruz ya..Gelismis Devlette herseyin bir oto kontrol ve denetleme mekanizmasi olur.

mniksek

KOLAY PARA KAZANMA HIRSI İNSANA HERZEMAN KAYBETTİRİR, BU DEĞİŞMEZ BİR KURAL, SİZ PARANIZI YİYEMEZSENİZ ELBET BİR YİYEN ÇIKAR, ŞİMDİ YAN AĞLA DÖN AĞLA...

Misafir

Siyasetçilerin mitinglerinde meydanlar lebaleb dolduğu sürece bu millet sürekli kandırılacaktır.Meydanlar yavaş yavaş boşalıyorsa millet akıllanıyor demektir.......

Misafir

logolorda nedense hep siritan sigir sanki monopoli oyunundan esinlenilmis)))) eee hizli kimse zengin olmamis anlayin artik.

Misafir

çalışmadan üretmeden kazanmak istiyorlar da ondan

AVA GİDERKEN AVLANMAYIN!...

'HER İNSAN SAHTEKARDIR'LAFINI DUYMUŞTUM.DEMEK Kİ BABANIN OĞLUNA GÜVENMEYECEKSİN,KİMSEYE KEFİL OLMAYACAKSIN (HATTA EŞİNE BİLE),ORTAKLIKTA YÜZDE DOKSAN DOKUZ KAZIK YİYEBİLECEĞİNİ HESAP EDECEKSİN YANİ KISACA ÇİĞ SÜT EMMİŞ İNSANOĞLUNA GÜVENME KARDEŞİM VE AÇIK GÖZ OLMA.

Hakkı A.

Memleket çiftlik olmuş. Kimileri inekleri, kimileri de merinosları sağıyor.

MMMMMMM

EEEEESSSSEEEEKKKKK CCCOOOOKKKKKK OOOLLLUUUURRRRSSSSAAAA BBBBIIIIINNNEEEECCCCEEEEKKKK CCCOOOOKKKKK

hakan

ülkemizde ne kadarda çok sığır var. Ama benim anlamadığım ülkemizde etin kilosu neden bu kadar pahalı :)

Jet fadıl

Bu vatandaş kendisini aldattın diye birilerini canhıraş bir şekilde savunuyor. E bunları da hak ediyor.

MİSAFİR

ÜLKEDE YAŞAYAN İNSANLAR BU KADAR CAHİLMİ ANLIYAMADIM GİTTİ ..NASIL BİR İNSANLARIMIZ VAR --DAHA DÜNKİ ÇOCUK BANKACIYIM DİYE -İNSANLARI SOYMUŞ -SOĞANA ÇEVİRMİŞ ..PES VALLAHİ PES ARTIK..

Misafir

önce parani kaptir sonra git devletten iste, yok ya! Kafani calistir, sorgula, beynini kiraya verme, tamam mi? Kim kime bedava bir sey veriyor?

Misafir

Bu ülkede Maliye Bakanlığı,İçişleri bakanlığı diye iki devlet kurumu var değil mi?

Misafir

Ee... insana sadece çalıştığının karşılığı varmış. Bedava peynir fare kapanında bulunurmuş. Hakikatte ise: zarara kendi rızasıyla girene pek acınmazmış.

ayse

Yatirmasin bizim saftirikler, cahiller böyle yerlere paralari, iste böyle önce 2-3 ay para ödeyip, sonra daha yüklü meblaglari koparip, vurup kaciyorlar!

Misafir

Oh olmuş iyi olmuş tamahsızlıktan gözü dönmüş bu halkın havdan gelen paralarını havaya saçmışlar açgözlülüğün sonucu bu iyi oolmuş

Misafir

Bi ara guzel bir yer denk gelmisti ama gercekten sahane 1200 donum civari 1000 baslik bir yer cok guzel kuracaktim devlet tesvik hibe falan hepsi sirket kurulcak herkes koydugu para kadar ay alcakti 9 kisi anca olduk eeee 9 kisi yemedi en az 20 kisi olmamiz lazimdi bulamadik ortak daha sonra projeyi yeri bi zengine pasladim adamin veterineri benim arkadas yilda butun masraflar cikinca adama sutten 1.5 milyon kalmis danalarida satmamis 720 dana elde etmis onlarida satinca dusunun iste 20 kisi olamadik 200bin yatircaktik 5 seneye butun borclar biterdi sonrasi bak keyfe ben proje ve yerden komisynumu aldim 50 bin fakir fakir kalmaya mecbur 50 bin verdi adam bana servetine servet katti

Misafir

Kandırılmak milli spor oldu, en baştakini bile kandırıyorlar. Halk da onu takip ediyor.

müstahaklık var.

Doymadık doyamadık aldatılmaya kandırılmaya soyulmaya.millet müsaitse faydalanan olacaktır.tıpkı seçim vaadlerine inanalar gibi.devlet de soysa oyunu verir.

Misafir

çiftlik ismi ,milleti köylüyü hayvan resmiyle hayvan enayi yerine koyarak aldatmak amaçlıdır. kayseride bu kuruluyor ve hala faaliyet var ama adli merciler müdahale etmiyor veya edemiyor yani terörgibi patlatmayınca dokunmuyoruz iması. buda tokatı köküne kadar patlatmayınca göz yumuyorlar. iyice soysun diye. bu gençlerin arkasında kesinlikle siyi soygun var. zaten birçok siyasilerin çiftlikleri var. en üsttekinin bile çoğu illerde ilçilerde ahırları arazileri oğullarının yurtları kuruldu kuruluyor. birçok arazi zorla imara açıldı ve köylünün elinden ekemezsin sat kurtul baskısıyla para verip almışlar.

eee

Valla bize mustehaktır bu kadar kafasını kullanmak istemeyen ve kolaydan köşe olmak isteyen insan bizde var.

  • 1