BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.240,36

İki ülke İranlı generale suikast için anlaştı mı?

Üç yıl önceki suikasti Tahran'ı uyararak engelleyen Washington, bu kez Tel Aviv yönetimiyle İranlı general Kasım Süleymani'nin öldürülmesi için anlaştı!

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
KAŞGARLI MAHMUT

İranlı general Kasım Süleymani' öldürülmesi içi anlaştı! DİYORLARYA HANİ SENİN İÇİN ÜZÜLMÜYORUM ÜLKENİZİN BİRLİK VE BERABELİĞİ BOZULACAK DİYE ÜZÜLÜYORUM.ÇÜNKİ SİZ İRANLILAR BAŞTA SEN OLMAK ÜZERE OBAMA DÖNEMİNDE ALLAH KORUSUN SÜNNİ AVINA ÇIKMIŞTINIZ ABD NİN GEMİSİNE BİNDİNİZ HİÇ KİMSE ÖNÜNÜZDE DURAMIYORDU VE SEN EYYYYYYYYYYYY KASIMMM EFENDİİİİİ ONBİNLERCE YÜZBİNLERCE MİLYONLARCA MÜSLÜMAN SÜNNİNİN EVİNİ OCAĞINI MALINI CANINI TALAN ETTİN BU MAZLUMLARIN AHI YERDE KALACAKMI SANDIN SİMDİ SEN KORK MÜŞRİKLER SENİN İÇİN ANLAŞMIŞ ONLAR SADECE ZAHİRİ OLARAK AMA ÜZÜNDE ALLAH MAZLUMLARIN ACISINI SENDEN ALACAK BUNA KİM SEBEP OLUR ONU BİLMEM. AMA GENEDE ALLAH İRANIN BİRLİĞİNİ VE DİRLİĞİNİ BOZMASIN DİYORUM.

Misafir

Koruyamaz ise dişe diş kana kan hesabıyla ABD ve İsrail in daha önemli bir değil bir kaç zevatını infaz etmek gereken olmalıdır.

Misafir

ABD bu sene ne Kuzey Kore ne Cin Ne Rusya sadece Iran la ugrasacak cunku diger ulkelere karsi kendini ispatlayamacak Amac sadece lran in icislerini karistirmak gecmis yillarda Filistin lrak Libya arap ulkeleri hatta Turkiye de oldugu gibi Saygilarimla

Misafir

OHAL hükümeti, Tayyip Erdoğan’la ilgili milletvekillerinin soru önergelerine yanıt vermiyor|!.Kaç danışmanı vardır, danışmanlardan kaçı başdanışmandır?

Misafir

İran, Zencani ile Sarraf’ı yargıladı, Biz dosyanın üstünü kapattık. Şimdi ağlıyorlar......................

Vys

Bu adamda İsrail'in adamı zaten, yine bir oyun peşindeler,

Misafir

ABD ve İsrailin terör devleti olduğu neden ilan edilmez

  • 1