BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76

İhsanoğlu'na destek BBP'yi böldü!

Alperen Ocakları'nın hançerlendik açıklamasına BBP'den videolu cevap geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 100 Adet Yorum
ekrem

cemaatin ne gibi bir çıkarı olabilir ki muhsin başkan üzerinden

Ali Mertoğlumert

zaten rahmetli bunları gördüğü ve bildiği için katledildi. alavereye yalana dolana hırsızlığa prim vermediği için

halim Arifoğlu

Arkadaşlar burada bbp yi elestirenler akp den nemalanan hainlerdir bunlar bbp yi basamak olarak kullanan pkk destekli akp ye zaten eninde sonunda gidecekler gitsinler barzani eksenine girsinler.

Furkan

Sayin Destici o zaman You Tube 'daki rahmetli Baskanimiz Muhsin Yazicioglunun "chp sen belamisin" videosunu'da seyrettirsin millete . Seyretmek isteyenler , You Tube 'de "Muhsin Yazicioglu , chp sen belamisin" yazsin ve rahmetli Baskanimizin bu chp belasi hakkindaki görüslerini dinlesin.

HAYRİ UZUNALİOĞLU

DOĞRU TEKTİR BU DOĞRU İSTER CHP DESLESİN İSTER MHP İİSTER BBP NE FARK EDER

VATANSEVER

destici bbpyi bitirdi. Allah iflah etmesin. chpnin peşine takılan iflah olmaz.

xekai

rahmetli başkan RTE CB olamaz demiş. İhsanoğluna dolayısıyla esasen CHP ye destek verin dememiş!

RAHAT UYU BÜYÜK REİS

BIRAKIN BU ALPEREN ADINA YORUM YAPAN AKP ZURNACILARI.. RAHMETLİK 17 ARALIĞI GÖRSEYDİ İŞTE O ZAMAN ERCEP HAKKINDA DAHA NELER DİYECEĞİNİ.. PKK İÇİN ÇIKAN YASAYI DUYSAYDI, BAYRAK YAKMALARI GÖRSEYDİ REİS KALPDEN GİDERDİ..

BÜYÜK ADAMSIN REİS

RAHMETLİK BİRDE 17 ARALIK HIRSIZLIK VE YOLSUZLUKLARINI DUYSAYDI, PKK YA PEŞ KEŞ ÇEKMESİ ÇABASI KALPTEN GİDERDİ KALPTEN.. CEMAAT VE AKP BAŞINI YEMİŞLERDİR..

Aci Soyler

Bu dusuncesiyle asla CB olamaz diyor... o dusnuceden ne kadar sular gecti... bumu Alperenlerin barbar bagirdigi Muhsin baskan Erdogan icin CB olamaz dedigi...

Ölümü siyasidir.

Rahmetlinin ölümü üzerinden siyaset yapılmazmış. Böyle saçmalık olur mı. Siyasi parti liderinin ölümü siyaseti etkilemeyecekse bu siyaset hangi gerekçe ile yapılacak. AKP ölümü aydınlatacağını söyledi. Sonuç sıfır. AKPye oy verenler Alperen filan değil.

Alperen görünümlü AKPliler

Alperen görünümlü AKP trolleri iş başında. Muhsin Yazıcıoğlu gerekeni söylemiş.

işte AKP

AKP iktidarı seçmenini şöyle görüyor.Düşünmüyorsunuz, araştırmıyorsunuz, ayrıntılara bakmıyorsunuz, sorgulamıyorsunuz. Bizim söylediğimizi doğru kabul edip inanıyorsunuz.Böyle yaparak esasında kendi seçmenlerine de hakaret ediyorlar.Koca bir topluluğu toplumun önünde küçük düşürüyorlar

hashasi

BU TAM HASHASI, BUNU HASHASILER FISILTIYORDU. INANKI SIZIN GIBI SAHTEKARLARA KIMSE INANMIYOR

yildizeli

MUHSIN baskanin konusmasi o Zaman icin gecerliydi,bugün yasasaydi ayni fikirde olmazdi,yasamis olsaydi tam bir umhur baskan olacak insandi,bit desticinin inadina TAYYIP diyoruz

Furkan

Sayin Destici o zaman You Tube 'daki rahmetli Baskanimiz Muhsin Yazicioglunun chp sen belamisin videosunu'da koysun. Seyretmek isteyenler , You Tube 'de Muhsin Yazicioglu , chp sen belamisin yazsin ve rahmetli Baskanimizin bu chp belasi hakkindaki görüslerini dinlesin.

Onurlu olmaya calis

Senin gezici oldugun belli birak bu Alperen ayaklarini , onurlu ol biraz .

Muhsin Başkan

Alperen olduğunu iddia eden o akçakallar konuşsun şimdi hadi , kaç para satın alındılarsa söylesinler bedellerini, Muhsin Başkan a dünyaları vaad ettiler reddetti. O alperen diye çıkanlardan anca aktrol olur

Berk

Cok cahilsin keske ölsen

obadi

Milletin iradesine kimse ipotek koyamaz. Muhsin başkan niye o zaman MHP den ayrıldı.Başbuğ ne derse yapsaydı ya .20 senenin sonunda geldiğimiz yer MHP chp ortak çizgisi mi oldu.

Suursuz Pokemon

Recep Tayyip Erdoganin bu donemde alternatifi olmamasi icin Muhain Yazicioglu suikaste kurban gitti. Butun olanlar bugunler icindi. Hala uyanmayacak misiniz yahu?

Bleda Türk

Götü ile konuşan birini de gördük şurada ya. Nasibime tüküreyim.

Levent

Mekanın Cennet olsun güzel İnsan. Allah peygamberine komşu kılsın inşallah seni. Katillerinin hesap verdiğini görmek cümle aleme nasip olsun inşallah.

Abdullah

O zamanlar bende beğenmezdim dış politikayı. Çünkü Türkiyenin ayağında zincirler vardı istediği gibi hareket edemiyordu. Gördüğüm kadarıyla 2011 den bu yana milli dış politika izleniyor.

Abdullah

2011 yılından bugüne Türkiye milli dış politika izleyebiliyor. BOP un amacı Sünni-Şii kavgası çıkartmak. 2 gün önce Türkiye de Sünni ve Şii alimler bizzat devlettin en üst kademeleri tarafından toplatıldı. Amaç Ortadoğuda bu kavgayı sonlandırmaktı.