BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62

İhracat rakamları Mart 2017 dönemi yüzleri güldürdü

Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerine göre, martta ihracat geçen yılın aynı ayına göre yüzde 19 artarak 13 milyar 616 milyon dolar oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
hainimiz çok

Vatanımızı milletimizi bölmek için hain düşmanlar elele vermiş içten ve dıştan her türlü oyunları kahpelikleri yapıyor.

Misafir

işsizlik % 13 değilşgerçekte %25...üni mezunları boş boş gezinmekte...enflasyon %15...dolar 5000 t na yürüyor...şehirlerde yüzlerce dükkan kepenk idirmiş...ve büyüyoruz öyle mi? bunların bir tanesi bile yalan diyen varsa söylesin!gerçeğin ta kendisi...

satılmış gazetcilik

2003 kriz döneminde bile bundan daha büyük bir büyüme oranı yakalamıştık. allah hepinizin belasını versin. tarihin en düşük büyüme oranını bile bu millete başarı diye yutturmaya çalışıyorsunuz. ulan sizin yatacak yeriniz yok be. para için ruhunuzu ahiretinizi satmışsınız yazık günah hepinize. bir kere olsun doğruları söyleyin. her şey para değil bu dünyada.

Misafir

Son darbeyi Halkbank Rezza Iran Iktidar baglatisi olabilir..Halk Bankası, gözü kara, niteliksiz-partizanlığa ve usulsüzlüğe bulaşmış yöneticiler ve iktidarlar yüzünden "KUTULANMIS CIKAR ILISKISI"

Alper

İthalat rakamları yine verilmemiş.Cari açık? Akp seçmeni tabi böyle kandırılır. :D

ayran

O zaman sıkıntı yok devlet zenginmiş hatta o kadar zenginki seçimden sonra hava vergisi gelecek...

rahman eder

2,9 büyüme sizce rekorsa artık konuşmaya gerek yok.En büyük 10 ekonomi arasına gireceğiz diye sallıyor hükümet.Bunu başarmak için her yıl %15 büyümek gerekir.2,9 luk büyüme aslında durgunluk demektir.Bunu bile bile yazmak sizin sadece milleti kandırmak için haberi parlatmak,başka bir deyişle yalak olduğunuzu gösterir.Büyüdüysek milli gelir neden düştü,söylesenize laf cambazları.Admin,görelim yazımızı,selam.

ergenel kemal

İthalat ne alemde birde ona bakın. Kardeşim yandaşlığı bırakın artık gerçekleri görün. Devleti bir aileye benzetirsek 15 yıl önce 5 gayrimenkulun bir evin bir araban 10 lira borcun var, 15 yıl sonra gayrumenkullerin gittiyse borcun 80 lira olduysa sen zarardasın tıpkı devletimizde bu şekilde 15 yılda içi çökertildi peşkeş çekildi. Dubara mubarayla bu halk uyutuldu istatistik kurumu uçurtmadan teyyarelik yaptı rakamlarla oynandı sepet sepetlikten çıktı uyanın artık.

sng

sokağa çıkın insanlarla konuşun. ekonomiyi daha iyi anlarsınız sayın internethaber yöneticileri. iktidar seviciliği yapmanında bir sınırı var. yoksa sizin de mi ekonomik sıkıntınız var?

misafir

adeta kelle vergisi alınıyor niye çöksün ama iyi yönetilmiyor tepedekilerin mallarına el konulsun ne kadar milyar dolarlık hırsızlık var görülür

Kararımız Millet oyumuz nevet

İşsizlik rekor kırdı. Dış ticaret açık eriyor. Cari açık rekora ulaştı.

mtns

İyi İyi para Lazim bu devlete :)

  • 1