BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,05
ALTIN 2.324,21

İhanetleri ortaya çıktı! Kudüs'e bunun için tepki göstermemiş

Foreign Policy dergisinde yayınlanan bir makale, Veliaht Prens Selman’ın Müslümanların ilk kıblesi Kudüs’e ihanetini bir kez daha ortaya koydu. Suudi Arabistan'ın Kudüs'e tepkisiz kalmasının nedeni buymuş.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
gencgolu

misafir rumuzuyla ceddimize saldıran esefele safilin ağzını topla sana verilen ceddini kötüleme emrini yerine getiriyorsun o lafları yedirirler sana

Misafir

5)yeni hatırladım ki,osmanlı padişah ve şehzadelerinde cariyelerle yaşamak da vardır.esir aldıkları kadın ve kızları cariye yaparlardı.padişah ve şehzadelerin, cariyelerden olan çocukları da kadledildi.bunların sayıları oldukça yüksek, birkaç binle ifade ediliyor.cariye çocukları doğduktan hemen sonra, kadledilir;sarayın bahçesine,gizli yerlere gizlice gömülür veya denize atılırdı.ayrıca osmanlı padişahları yönettiği halka kullarım diye hitap eder,kendilerine hitap edilirken;padişahım, ben filanca kulunuz diye hitap ettirirlerdi.halbuki,sadece Allh a kul olmak gerektiğine dair birçok ayet var.

beyler beyi

arap milleti kalleştir. bunu zaman ilerledikce daha iyi anlayacaksınız.

Misafir

4)oysa Allah, yerlerin ve göklerin yegane sahibidir.mülk sadece Allah ın dır.Allah cinayet işlemeyi haram kılmıştır.islamın ve müslümanların koruyucusu ve kollayıcısı olduklarını söyleyen osmanlıların,Allah ın kanunlarını çiğneyip ,Allah ın kanunları üzerine kanunlar çıkarmaları ne düşündürücü.hatta ibretlik.üstelik, başkalarına taht kavgası yapmakla suçlamaları ise,türklerdeki baskın çıkma taktiklerini ,net bir şekilde belli ediyor.saygılar.

Misafir

3)osmanlıda mehmed,osman,murad,selim gibi isimler çokm kullanılırdı.kafanız karışmasın.osmanlı da ve diğer türklerde;oğullarını,kardeşlerini,babalarını torunlarını,gelinlerini,yakınlarını katletmek adeta sıradan hale gelmiştir. beşikteki çocuklar ve çocuk yaştakiler de kadliama uğramaktan kurtulamamışlardır.1. osman,1. murad,1. beyazıt,2. murad,fatih mehmed,yavuz selim,yıldırım beyazıd,3.murad,3. mehmed,2.osman,4. murad,kanuni sıfatlı süleyman(dizi filmlerden biliniyor)bulabildiğim katil padişahlardır.gerisini isteyen araştırır.saltanata sahip olan; mülkün(bütün toprakların,tahtın ve halkın sahibi olmak demek)de sahibi olur ilkesi ile ileri sürdükleri gerekçeleri ise;devletin bekası olmuştur.

Misafir

2)osmanlı devletinin kurucusu olduğunu söyledikleri osman,öz amcası dündar ı, avda suikast ettirerek aradan çıkarmış ve yerine bey olmuştur.osmanlı padişahlarından 17 padişah ve birçok şehzade ve yakınları(500 den fazla olduğu söylenir)saltanat uğruna kadledilmiştir.halbuki,ingiltere de kişi hak ve özgürlükleri osmanlı devleti kurulmazdan 85 yıl önce 1215 te çıkartılan,''magna carla liberta''yasaları ile güvence altına alınmış ve taht kavgalarına son verilmişti.osmanlılarda ,yakınlarını saltanat için kadletmeyi yasal haline getiren ve ''kannuname''yasasını çıkaran padişah ise; istanbul u alan Fatih sıfatlı, mehmed isimli padişahtır . bir rivayete göre 6 aylık, diğer bir rivayete göre 2 yaşındaki beşikteki kardeşini kadlettirmiştir.padişah 3.mehmed ise; 19 kardeşi ve 1 oğlunu kadlettirerek, en fazla cinayet işleyen osmanlı padişahıdır.

Misafir

1)türkler de saltanat ve taht kavgaları had safhadadır.türklere göre ,tahta geçen; mülkün,yani saltanatın vatanın ve halkın tek sahibidir.bu duruma, devletin bekası dır demişler;annesini,babasını kardeşlerini,oğularını,yakınlarını katletmek asla çekinmemişlerdir.oysa, cinayetten kaçınılması konusunda kur an da birçok ayet vardır.en am suresi 15.ayette Allah,''Allah ın haram kıldığı canı kadletmeyin.''buyuruyor.ayrıca,''nisa suresinin 29.ayetinde''mallarınızı haksız olarak yemeyin,birbirinizin canını kıymayın.''buyuruyor.Allah ayrıca,nur suresinin 42.ayetinde, mülkün yegane sahibi zat ı ilahisinini olduğunu buyuruyor ve ilan ediyor.''göklerin ve yerin mülkü Allah ındır.''Allah,taht kavgaları ile birbirinizi kadledin demiyor.mülk,saltanata geçen idarecilerinindir demiyor.oğuzların hun devletinin kurucusu olan teoman ı, bizzat öz oğlu mete tahta geçmek ve mülkün sahibi olmak için m.ö. 209 da katletmiştir.mete ,ikinci annesi yenişi ve kardeşlerini de katletmiştir.

Misafir

hain suudlar elbet sizin de sonunuz gelecek

Misafir

istanbul da toplanan sözde islam birliği,yaptığı açıklamalar ne kadar caydırıcı dimiii

şam ebesi

Tarih tekerrürü ve tarih ve bilmeyip geviş getirken seyredenler, seyrettirenler, ne şam'ın şekeri ne arabın yüzü

ihsan

Müslüman kardeşini arkadan vurup Yahudi ile bir olana ne denir münafık denir katli vaciptir

kim

taşeron işci::Hangi İslam Ordusu kardeş?Nerede bu ordu?

osman erbaş

Ne alaka misfar? Suudiler yavşaksa İnternethaber ne yapsın?Arasıra da olsa gerçekleri yazmasın mı?Arapları mı güzellesin yani?Hac yasağı getirirlerse bütün vebali onlar alır sen rahat ol..Bunlar sözde müslüman nunutma.Senden benden hac paralarını toplarlar ondan sonra Avrupada hotellerde ailece tatiller yaparlar bazen Bodruma yatlarla tek başlarına gelip hatunlarla şampanya havyar takılırlar.Ramazandan 1 ay önce Arabistanı terkedip Avrupadaki otellerine yerleşirler.

Misafir

ey internethaber sudilerle aramızı açma birde sizin yüzünüzden bizlere haç yasağı getirmesinler

taşeron işci

bu şerefsizlerin ihaneti sorgulanamaz asıl mesele halen islam ordusu neden harekete geçmedi.bizimkiler konuşuyor israil yapacagını yapıyor,barış hareketi biran önce başlamalı,ağzı olan konuşmasın iş yapılsın iş...

  • 1