BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29

İğrenç olay! Anne ortaya çıkardı 3 kızına istismar

ŞANLIURFA’da 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan emekli sağır ve dilsiz H.N. (48), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Eşi A.N. ise mahkemedeki ifadesinde eşinin çocuklarına yıllardır cinsel istismarda bulunduğunu, eşinin ailesinin baskısıyla bunu bildiremediğini ve ölümüne dövüldüğünü söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

çekme ablam davanı çekme. yıllardır dert çekmişsin zaten. madem çocuklarınla hayatınızı karartmış bu adam sen de onun hayatını karart o hapse girene kadar davanı çekme. içeri girince o anlar o zaman kızlarına neler yaptığını.

adem

ah bacım bızım polıs devleten maş alahdan saglık kım ne yaparsa yapsın umrlarında deyıl polıslerı sureceksın daga pkka avına askerı cekeceksın gerı bak o vakıt nasıl oluyormuş yan gelıp yatmak polısler akşam goreve çıkarlar sabaha kadar polıs arabanın ıçınde uyur bunların ışı bu çunku senın derdınle kım ılgılensın olmusun kalmısın

Gerçek

Reisin gücü yokmuş. Siz isteyin idam olsun diyor. Ak partiye talimat versin bir günde idam çıkar. Bu pkk fetö ırz düşmanı sapık caniler asılır.

Şakir

Ab ye imza attılar. İdam kaldırıldı. Siz isterseniz getiririm derken samimiyet yok. Çıkarında görelim .

nere!?

afrika’da mı olmuş!? ecnebi memleketlerin de mi!? aaaa şanlı urfa’da olmuş! müslüman ülke! erdemli anadolu insanı! sadece bu olay değil mi!? binlercesi mi var!? cahil cüheyla insanlar!! yaşasın cehennem!!!

Misafir

SİYASİLER HALA NEYİ BEKLİYORLAR İDAMI NEDEN GETİRMİYORLAR KENDİ AİLESİNE BUNU YAPAN ŞEREFSİZDEN VATANA MİLLETE HAYIR GELİR Mİ

Fikri

Toplumun sağlıklı bir yaşama ortamına kavuşması için insanlıktan çıkmışları ve yardımcılarını itlaf etmeli.

Misafir

derhal IDAM!böyleleri terapi falan edilmez, adam 3 cocuguna da ayni sapikligi yapmis, aninda asin bunu!

Misafir

Baba nasil yapar bunu ya.serefsiz

  • 1