BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62

Iğdır saldırısı PKK koyun sürüsüyle gelip...

IĞDIR'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve 13 polisin şehit olduğu saldırıya ilişkin detaylar ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
şakir

bu kürtler yesin içsinler Türkiye Cumhuriyeti nin kurulduğuna binlerce kez dua etsinler. 100 yıl önce van ın yarısından fazlası ermeni, belediye başkanı da ermeni iken şimdi kürtler oturmakta, şayet ermeniden dönme değilseler. Okuma yazmaları varsa eğer açsın kitapları okusunlar. Ama hdp liler ne yapıyor ermmenistan daki olimpiyatlara onur konuğu olarak gidiyorlar. Yüz yıl önce o ermeniler üzerlerinden geçmişti.

mmurat

sa. dostlar. rabbim yar ve yardımcımız olsun. bizim işimiz kürt kardeşlerimizle değil. kürt türk kardeştir ayrım yapan zaten kalleştir. ama bizim işimiz şu ermeni pkk terörüyle. halkla alakası olmayan kürt düşmanı örgütle arkadaşlar...

Komik

Kürtler yok olmaz kafatasçı, binlerce yıldır varlar, sonsuza kadar da varolacaklar, fakat sizin miadınız doldu haberiniz yok, nasıl tasfiye olduğunuzu bile anlayamayacaksınız hah ha.

ADALETİN KILICI

NE AFFI ASLANIM !BİRTANE KÜRT KALMAYINCAYA KADAR DEVVAAAAAAMM.

misafir1453

Pkk'yı bitirmenin Tek Yolu ilk önce Genel Af ilan edilerek terör örgütü PKK'dan kaçışları ve çöküşünü sağlamaktır. Bu arada pkk'nın lider kadrosunun kuzey avrupaya sürgününü sağlamaktır. Genel Af, pkk'yı maşa olarak kullanan bazı batılı ülkelerin sus pus olmasını sağlayacaktır. 1 aylık genel af süresinde teslim olmayanlara ise SriLanka modeli uygulanmalı, kuzey ıraka kara hareketi ile silahlı pkk militanı kalmayana kadar kesintisz mücadele yapılmaldır. İnanın en geç 1 yıl içinde iranın pejakı bitirdiği gibi biz de pkk'yı bitiririz. Genel Af çıkarsa kuzey ırak kara harekatına dünyanın tepkisi çok sınırlı olcaktır. Genel Af olmadan kuzey ırak kara harekatı isek ABD başta olmak üzere Türkiye'ye şiddetli baskı kurarlar ve harekat yarım kalır ve nihai hedefe ulaşamayız. Pkk'yı bitirecek hükümet, başbakan, cumhurbaşkanı ve genelkurmay başkanı ise adını altın harflerle tarihe yazar.

melek

şehitlerimize ALLAHtan rahmet pkknında son bulmasını diliyorum..

kasım

pkk lılar zaten ermeni, öz vatanlarına kaçmışlar.

remka

sallamayın ermenistan tarafı nehir mayınlı bölge ordan öyle gündüz vakti girip çıkmak kolay değil ben söylim size nerden geldiklerini o bölgeye en yakın yer hıdırlı ordan giriş yaptılar yukarı topraklı tarafından kaçtılar hıdırlıya girdiyseler şayet dahada yakalayamazsınız oranın arazısi çok zorlu ben askerliğimi orda yaptım

ermensitan sorumlu

ermenistana nota verilsin,pkk lılar alınsın.

  • 1