BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30

İftira mevsimi ve Mansur Yavaş'ın öfkesi

Şeytanla kolkola giren kim varsa, onlarla birler, birlikteler. AK Parti davasına ve dahi Tayyip Erdoğan'a gönül vermiş kişileri, bertaraf etmek uğruna, her türlü yalana, dolana, iftiraya başvurmaktan çekinmiyorlar.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

Hani Cumhur ittifakı devam etmeyecekti herkes işine bakacaktı.Kazın ayağı öyle değilmiş. AKP, MHP nin yğrüngesine iyice girdi.Statüko böyle bir şey.

Misafir

"Bırakın it ürüsün, kervan yürüsün.. " Güzel bir söz. Tarih sayfalarına bakmak gerek

Misafir

Artık Ankarayı Eskişehir gibi Beypazarı gibi uçuracak bir başkan istiyoruz, Mansur Yavaş yeteneği ve dürüstlüğüyle ve de bunu beypazarında yapmış bir kişi olarak bu işi başarır, yoksa benim patiyle siyasetle işim olmaz, ben adama oy veririm

Mehmet Karadeniz

RTE nin azat kabul etmez adamı....kaybetme korkusu hepinizi sardı anlaşılan....

Misafir

"Kolpacı" demek istemiş.

Misafir

"koplacı?" ne demek bu? Anlamını bilen var mı?

erolabi

.............."koplacı" da ne demek ???

Misafir

****MANSUR YAVAŞ YAVAŞ BAŞKAN OLMAYA GEİLRKEN ,RAKİPLERİ OLAN KAPLUMBAĞALARDA YAVAŞ YAVAŞ ARKADAN AĞLIYOR. ANKARAYA MANSUR YAVAŞ YAKIŞIR

Misafir

Allâh'tan sayın yazar hoşgörülü, eleştiriye açıkta, "kankası" dedi diye vermiş veriştirmiş. Ya hoşgörülü olmasaydı sayın yazar!?.

Misafir

Hadi Bey fitne konusunda size katılıyorm. Bununla birlikte, Ankara özelinde Melih GÖKÇEK'in gidişinin Ankara için büyük rahatlama olduğunu ve mevcut Başkan TUNA'nın da bir şans olduğunu düşünüyorum. Ve fakat söylentiler Ankara için başka isimler konuşulduğunu gösteriyor. Bu doğruysa Ankara kesin kaybedilir. Bence tek şans Mustafa TUNA. Şahsen ben GÖKÇEK'e yıllarca oy vermiş biri olarak, son seçimde artık vermedim. Vatandaş iyi süzüyor bence!

Vatandaş

Sen de haddini bil. Boyle kompleksli tipleri gazeteci diye piyasaya servis edenleri yargılayacaksın ki aklı başına gelsin.

Bozkurt

Papaz kılıklı tipler ortalıkta cirit atıyor. Silah olarak sosyal medyayı kullanıyorlar. Kirlerini temiz, masum, suçsuz günahsız insanlara sıçratmaya çalışıyorlar. Kardeşleri düşündüm ve güldüm :)

ARABSKA DRŽAVA

ARAB MÜSLÜMANLAR KAYBEDECEK GİBİ./

  • 1