BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07

İdlib'de sıcak gelişme: 400 terörist esir alındı!

Suriyeli muhalifler, Esed rejiminin açtığı koridorla İdlib gerginliği azaltma bölgesine girmeye çalışan DEAŞ'la çatışmalarda 400 teröristi esir alırken, pek çoğunu etkisiz hale getirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
küçük atın

Yıllardır pkk için de aynı dil kullanılıyor. 100 imha edildi, 1500 etkisiz hale getirildi. Şu an afrin için de aynı dil kullanılıyor. İnsan bir düşünüyor da bu rakamlar doğru olsaydı bunların kökü çoktaaaaan kurumuştu. Ama rakamlar atmasyon.

Aras

Teslim almayın imha edin

Aras

Esir almayın imha edin gitsin

misafir

pydli ve deaşlı hainler yakalandıkları yerde katledilmeli

Gaffar Salim

Esir almayın vurun çukura gömün. Teröristler başa bela yahu! Kaç Şehit verdik Mehmetçik ve Ösoda bu alçaklar yüzünden!

ÜLKÜM- ÜLKEM

Ne esir alıyorsunuz yaaa. asın hepsini meydanlarda sonra bir çukura doldurup askerlerimizi yakan obüslerle yakın hepsini piçleri esir alıp birde besleyecekmisiniz. her şehit başına 40 tane imha edin dünya görsünki Ülkemin sınırlarına kastedecek aşağılıkların sonunun ne olduğunu. YAŞASIN TÜKRÜN GÜCÜ

Baha

Önce konusturun sonrada sıkın kafalarına canilerin. Masumlarin mazlumların kanını çok akıttı bu adiler.içlerinde her milletten terörist var temizleyin gitsin

Misafir

O kadar teröristi beslemek doğru değil bence. Saliverin giderken vurun gitsin. Elimizden kaçarken etkisiz hale getirdik deyin.

HATAYLI

İdlib, Suriye yönetiminin kontrolü dışındaki en büyük alan. Türkiye'ye geleceği iddia edilen mülteci sayısına dair tahminler 300 bin ila 2 milyon arasında değişiyor.

HATAYLI

Ne yani Suriye'de Devlet Düşmanı teröristler birbirleriyle mi savaşıyor!... Al birini Vur ötekine!....

Farabi

DAES le bir anlasma yapsin Turkiye.Pyd ye saldirirlarsa,Amerika ya saldirirlarsa Turkiye bir sey yapmasin.

vur kazmayı

hepsini gebertmeliydiniz merhamet yoooookk

  • 1