BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Direksiyon başında telefonu bitireceğiz

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, trafik kazalarının terör kadar can sıktığını belirterek, "Her vatandaşımızın emniyet kemeri takmasını kesinlikle ve kesinlikle temin edeceğiz. Direksiyon başında cep telefonu kullanımını kesinlikle ve kesinlikle bitireceğiz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
Veli

Devlette para kalmadi artik ekonomiyi ancak bu kemer takmayanlara, telefonla aracta konusanlara vb. ceza yazarak kurtarmaya calisacak galiba bakanimiz. Sanki bu kanunlar yasalar yenj cikti sanir bilmeyende sayin bakanim bu kanunlari para gerek oldugunda degil her zaman uygulayin eminimki biraz para toplaninca ve milletten tepki gelince filim cezasi gibi bu da bitecek. Ulkem adina gunluk popilist politikalarla hareket edilmesine cok uzuluyorum yillardir yururlukte olan bir kurali yillardir ulkeyi yoneten bir bakanimizin yeni cikmis bir kural gibi anlatip uygulayacagiz demesi bir vatandas olarak beni cok incitiyor yillardir neden uygulamadiniz sayin bakanim bu hatadan dolayi olen insanlarin vebalini nasil vereceksiniz bir isi Allah icin insanlik icin yapin para kalmayinca para toplamak icin yapmayin

Misafir

TRT, Türkiye maçını yayınlamak için 20 milyon avro mu verdi?..................TRT'nin bu yayın için ne kadar ödediği tartışma konusu oldu.

  • 1