BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.490,18

İçerideki Burseya Dağı!..

Hay senin ceddine rahmet Recep Tayyip Erdoğan! Ne iyi ettin de bu kan emicilerin önüne geçtin.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
Türkiyem

Çok doğru söylüyorsun hem devletten beslenecekler hem de hainlik yapacaklar alayının kurumlarını kapatın. hainler artık hak ettiğini alacak. Dirilişimiz mübarek olsun.

Misafir

Bu kadar vicdanlı yazar yarın bi gün C.Başkanımızın TÜRGEV vakfına yapılan yaptırılan bağışları, tanınan olanakları da yazar kesin yazar, yoksa yazmaz mı yazar yazar yandaş yazar, şaka bi yana memleket kimlerin yazılarına kaldı yaw bi bak hele

Misafir

bence burada mesleği ayıplayan yok, sadece mesleğin arkasına sığınıp ayıplanacaklar ayıplanıyor

okkeş

bir arkadaşım gariban esnaflık yapmaya çalışıyor, esnaf odasına kayıtlı , esnafa verilecek krediden (yani faizli esnaf kefalet sandığından) almak istedi, öyle şartlar var ki vazgeçti, yani vermediler, niye adamı yok ve gariban. kaldırılması çok iyi olur soygun yapıyorlar üstüne üstlük devlete düşmanlar (arada dürüstleri vardır)

ATASOY

ağzınız,kaleminize sağlık

Misafir

Ne okumuşu ya ben sağlık çalışanıyım daha bir faydasını görmedim harç yatırmaktan başka.

Misafir

makina mühendisi olamamış içinde dert kalmışlar burada öfke püskürüyor okumuşlara :))))

Misafir

Noktasına virgülüne kadar katılıyorum.az bile söylemişsin süleyman bey. bunlar imtiyaz oluşturmak için itibarlı meslek kuruluşuı adı altında alenen terör yataklığı yapılıyor. görmedinizmi bir makine mühendisi müsvette genç bir kız gerekirse afrine gider türkiyeye karşı savaşırım diyor.

Misafir

AP’den Türkiye’ye eleştiri: Temel haklardaki kötüleşme kaygı verici...

ıslak balık

Makina mühendisleri odasından istifa edip, arkadaşlarla kuracağımız bir oda kurmak istiyoruz. Devlet çözmeli bu sıkıntıyı.

Misafir

anlamadın mı biz gerçekten TÜRK olanları çok rahatsız ediyor

Misafir

tespit çok doğru . bu odalr kesinlikle kapatılmalı.

mniksek

ODALARI KAPATMAYA HİÇ GEREK YOK, BAŞINDAKİ TÜRK İSMİNİ KALDIRACAKSIN BİRDE ÜYE OLMA ZORUNLULUĞUNU KALDIRACAKSIN, DON GÖMLEK ORTADA ZIMZIRTLAK KALACAK HAİNLER, ATALARIMIZ İT KAPIDA ZABIN GEREK DEMİŞ, BU KURULUŞLARIN İÇİ TERÖR KAYNIYOR HEMDE HER TÜRLÜSÜ, PKK, FETÖ, DHKPC, YPG, PYD, YPJ VS SAYMAKLA BİTMEZ BU İT SÜRÜLERİ, DAİMA DIŞA BAĞLI BUNLAR, CHP 15 TEMMUZ SONRASI JOHN BASS LA GÖRÜŞTÜ KONROLLÜ DARBE DEDİ, ŞİMDİ KİMLE GÖRÜŞTÜ BİLMİYORUM YAKINDA KOKUSU ÇIKAR, AFRİNE GİRMEYİN DİYE CIYAKLAMAYA BAŞLADI, NERE GİRECEĞİMİZİ SİZE SORSAYDIK YOLDA KALIRDI BAY KEMALL...

yunus ozturk

BENCE butun odalari cun oraya oturanlar bidaha birakmiyor her turlu dalavereyi yapiyorlar

Misafir

Bu solcu atesitlerin avantalarını kesin de gerçek hainliklerini tam gösterip saldırsınlar bizde düşmanlarımızı görünür şekilde yok edelim.

seyfo

fevzioğlu daha şimdiden atıp tutmaya başladı nerdeyse herşeyin müsebbibi cumhurbaşkanıymış gibi konuşuyor efendim...tabiki paracıklar uçtu tutana aşkolsun ha ha ha. ALLAH yar ve yardımcınız olsun cumhur başkanım ve bu meselenin üzerine kafa yoranlar...aklınıza fikrinize sağlık.

rabia

malesef çok geç kalındı, türkiyede yılların kanserli hücrelerini temizlemeye ama zararın neresinden dönülürse kardır misali yinede böyle hayırlı bir işi düzeltmek erdoğanımıza nasip olduğu için mutluyuz İLKLERİN ADAMI nedeolsa...çok şükür yanlışlar teker teker düzeliyor elhamdülillah.

Tuncer AKYOL-İnşaat Mühendisi

Kullandığınız ifadeleri ve cümleleri lütfen doğru seçin!!!! Sizin mesleğiniz için "Halt, Puşt " kelimesi kullanılsa ne düşünürsünüz?

busea dağı sınır ötesinde

bunlar devletin içinde her yerde bunlar turuva atları

her taraf dan kuşaltılmışız

meslek odaları adı altında ve ya dümenden sivil toplum örgütü olmuşlar devletimin içine resmen turuva atları olmuşlar bu yazın için allah senden razı olsun süleyman.

raşit pişit

kalemine sağlık..teşekkürler

FEVZİ SAMSUNLU

Topluma ve meslek sahiplerine hiçbir somut katkısı bulunmamasına rağmen, legal haraç toplayan bu meslek örgütleri hakkındaki düzenleme son derece doğru fakat geç kalmış bir uygulamadır. Hiç bir olayda ve hiç bir zaman Devletin ve Toplumun yanında yer almamış, daha çok terörün ve yandaşlarının yanında yer alan ve onlara destek veren bu kuruluşların sadece isminde düzeltme yapmak yeterli olmaz. Kesinlikle kapatılmalıdırlar.

Derenin Taşı

PKK 1984 yılında ilk icraatına başladığında ülkemizde barınamazdı, Kandil barınak ve lojistik üst olarak terörist devlet ABD tarafından tahsis edildi. Bizede sınırlı opersayon yetkisi verdiler. PKK kuruldu her şey tamam, finans ayağı ne olacaktı. ABD ha bir para verecek değil ya, ülkemizdeki PKK sempatizanı iş adamları, belediyeler, kaçakçılık, haraç gibi kalemlerle Finans sağlandı. ABD hem bize hem PKK ya silah satıyor para kazanıyor, ilerde (bugün ki durum) yapmak istediği senaryoyu hazırlıyordu. FETO ile de himmet,zekat,fitre,hayır,yardım,rüşvet,şantaj,dershane,iş yerleri ile kazandığı milyar dolarları ABD ye aktarıyorlardı. Bir taşla iki kuş vuruyorlardı.

Murat Özen

Odalar Dernekler Cemaatler sivil toplum kuruluşlarız hepsi yeniden yapılandırılsın. Bu gibi dernekler çok büyüyünce önlem alınamaz hale geliyor. Ülkemize zarar veriyorlar. Bir birilerine küserler hemen yanda başka ad altında dernek açıyorlar. Devletten yardım itibar ve nemalanmanın yoludur. (bazıları için)Bu konuyuda kaleme alsanız

Misafir

Hazir meslek odalarindan bahsetmisken,bu odalarin basinda bulunan "Turk ve Turkiye" kelimesinin kaldirilmasini da aciklayin arkadaslar.Bu size hic dokunmuyor mu?Yani hem milliyiz,hem Turkiyemizi savunuyoruz,hem de Turk kelimesinden her firsatta kurtulmaya calisiyoruz bu nasil oluyor?Hem Ataturk un ulkesinde yasayacaksin hem de dusmanlik yapacaksin,Cumhuriyet kazanimlarindan dibine kadar faydalanacaksin sonra cikip ben arabim diye honkureceksin!Bu celiskiyi nasil bir arada tutuyorsun sen arkadas bir acikla...