BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,11
ALTIN 2.302,83

İç Güvenlik Paketi atom bombasıdır!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Ayaş'ta polis tarafından ekip otosuna bindirilip kelepçe takıldıktan sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden kameraman Yılmaz Koçyılmaz'ın eşi Eda ve babası Halit Koçyılmaz ile TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
belcikadan

hadi leeee begenmediysen cek git baska yere ozaman

hakan şahin

ölüm olayına üzülüyor insan ama birazda suç ölende gibi polis sana yoğun kar yağışından dolayı üstlerinin verdiği emirle yola devam edemezsiniz yasak diyor ama sen devletin polisine direniyorsun ben giderim diyorsun çünkü gazeteciler ve muhabirler polise karşı biraz ukala davranırlar sebebi de emniyet müdürleri valiler onları biraz şımartır.peki polis gitmesine izin verseydi ve yolda bir şekilde bu arkadaş yine vefat etseydi ne diyecekti bu chpli vekil aynen şöyle nerede bu devlet neden önlem almıyor vatandaşın kapalı yoldan geçmesine neden izin veriliyor.devlet ne yaparsa yapsın bunlara yaranamaz.BU ÜLKEDE ÇOK FAZLA DEMOKRASİ VAR.ÖZGÜRLÜK RÜZGARINA KAPILAN İNSANIMIZ DEVLET OTORİTESİNİ TANIMAZ OLDU.Yasalar bizim için var unutmayalım.

Tek Adam yeter ya..

Ey Tek Adam yeter ya. Bıktık ya. Defol git ya. Ülkeyi bu kadar birbirine düşman eden birisi çıkmadı şimdiye kadar.

Haktan

Kesinlikle çok doğru tespitler. Nasıl ki doğuda şehit vermemek adına Öcalan gibi bir şarlatanın iki dudağı arasına bakılıyorsa mitinglerde yiten yaşamlar için de polise yetki genişletmesi değil belki denetim artırılmalıdır.

gerçek türk

tabi işiniize gelmez hdp pkk ile beraraber siz dh-c ie beraber eylem yapın maskeyi takın kırmızı puşili işinize niye gelsinki.hakimi öldürüp kaçan yılmaz güneyi destekleyin.ne olacakki ülke karışşsın size yeter.çıkaracaksın paketi eylem yapanıda alnının ortasından vuracaksın.bana yetki versinler nasıl vuruyorum görün.

  • 1