BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.430,64

İbrahim Kalın'dan dolar açıklaması! Dalgalanmanın Türkiye ekonomisiyle bir ilgisi yok

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ABD ve Türkiye arasında yaşanan kriz ve dövizdeki dalgalanmalarla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin kimseyle ekonomik bir savaşta olmadığını söyleyen Kalın, dalgalanmanın Türkiye ekonomisiyle bir ilgisinin olmadığı herhangi bir ekonomik saldırı olduğunda önlem alınacağını söyledi. Kalın ayrıca dünya ülkelerinden Türkiye'ye destek geldiğini, Merkel ve Macron'un da konuyla ilgili Erdoğan'la bir görüşme gerçekleştireceğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Dik durun yiğitler, yumruk yapma zamanı bizde avuç içine alınanlar acıyı hapaz hapaz yiyeceklerdir. Zaman TÜRKİYE ZAMANIDIR.

Misafir

Dolar faslı kapanıyor artık kardeşim içiniz rahat olsun öyle bir önlem alınacak ki kilit bir hamle ile her şey rayına oturacak. bu hain fetoşa da akabinde sıra gelecek hiç kuşkunuz olmasın.

yakıt parası da tl olsun..

kışın kömür aidatlarını dolar üzerinden alanlar vazgeçecek mi... her sene ayrı stres.. dolar düşünce kömür yetmedi yenisini aldık.. yükselince ne yapalım biz de öyle ödedik diyorlar..

Misafir

erdoğan, dün ekonomik savaş içindeyiz demişti.bugün cb.sözcüsü kalın,kimseyle ekonomik savaş içinde değiliz dedi.erdoğan mı yalancı,cb.sözcüsü kalın mı?

Misafir

"AB Liderleri sıraya girdi" Allah Allah!! Bunlar bize düşman değil miydi, Türkiye'yi kıskanıyorlardı, hatta Almanya 3. Havalimanını durdurmak istiyordu, benim kafam karıştı!!!

Misafir

ABD teknoloji boykot çağrısı yaparken bile ABD teknoloji ürünü kullanan insan :) ne kadar garip bir durum

Misafir

Almanya ve İngiltere: Brunson’ı serbest bırakın.. Hukukun üstünlüğü ilkesine ve hukuk kurallarına uyulacağını umuyoruz

MISAFIR

TABI CANIM !AFRIKA ZULU EKONOMISIYLE ILGILI, BIZIMLE DIIL.SARAYLAR YAPTIRIN VE SARAYIN GUNLUK MASRAFI MILYONLAR OLSUN.UCAKLAR ARABALAR FILOLAR SATIN ALIN .10 LIRALIK INSAATA 1000 LIRA VERIN 5500 IHALE ALAN AKP LI HABERINE YAYIN YASAGI GETIRIN...

köylü memed

Muharrem Înce dış güçler diye bir şey yok diyor iyi pkk pyd deaş dhkpc kendiligindenmi türedi bay muharrem beş bin tır silah mühimmmat 2000 kargo uçaklı silah mühimmat lojistik destegi türkiyemi yaptı yapıyor sn. İnce onların avrupada barındırılmasını onlara yazılı görsel medya ihdas edilmesini türkiyemi yapıyor sn.İnce yazıktır günahtır ekmegini yediginiz topraklara

bir basit vatandaş

İbrahim Kalın yine halkla dalga geçmeye devam ediyor. Bu günlere gelinmesi hiç sürpriz değil. Erken seçim neden yapıldı? Neden Kasım ayına kadar beklenilemedi? Denizin bittiğini 6 ay önce herkes söylüyordu, hiç önlem almadılar, har vurup harman savurmaya devam ettiler, ayaklarını yorganlarına göre uzatmadılar. Katı tasarruf tedbirlerini almazlarsa, harcamaları azaltmazlarsa bizi, daha da kötü günler bekliyor.

k.k.k

Bu boykotu sadece Türkiye değil; Almanya,Fransa,Çin,Rusya,İran yaparsa bir anlam kazanır ! Amerika kime en çok ihracı yapıyorsa o ülkeler, ABD'ye boykot yapmalıdır... O zaman ABD'yi dize getirebiliriz anca...

Misafir

NOT: Bu yorumum Fikret Boduroğlu'nun yorumuna cevaben yazılmıştır.

fikret boduroğlu

Erdoğan varsa ,ülke de istikrar olmaz,kriz de eksik olmaz.

MİSAFİR

Size demiştik gu-lüm dolar yükselirde alçalırda ama sevinenler hep alçak kalır

MİSAFİR

ERDOĞANA İHANET EDENLERİN ALAYINI TOPLASAN ERDOĞANIN ÇORABI ETMEZ ,ALAYI TIRT ,ÜLKE YIKILSIN DİYE SEVİNİYOR,DOLAR YÜKSELİNCE ETRAFA SALDIRIYORLAR BİR YANDANDA DAHA FAZLA YÜKSELMESİ İÇİN ÇABALIYORLAR TÜRKİYENİN ALTINI OYUYORLAR ,YEMİN EDERİM BUNLARI GÖRÜNCE İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM ONLARIN YERİNE BEN

gfhgfjgyuj

hani batı duşmandı, Rusya ve Çin e yanaşacaktınız?

karadenizli

Bu işlerden anlamadığını belli etme !

k.k.k

Amerikan araçlarına yapılan yüzde 100 vergi zammının akılcı bir tarafla izan edilecek bir yönü yok ! FORD şimdi Türkiye'ye yedek parçayı keserse bir sürü insan mağdur olacak ! Böyle saçmalık olmaz ! Kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz ! Türkiye'de binlerce Ford marka ticari ve binek araç var. İnsanları mağdur ederek Amerika'ya bunu yapmanız doğru değil ! Çok sert tepki koyacaksanız İncirlik'i kapatın. ABD'yi Türkiye ekonomik açıdan tehdit edemez. Bizim ABD 'ye yaptığmız ithalat 9 milyar dolar. Bu da ABD için çekirdek parasıdır. Ancak askeri açıdan tehdit edebilir. Ne olacak şimdi böyle yapınca ABD çok mu korkacak sanıyoruz...!

Misafir

her şeyi ile dolara bağlı, komadaki türk ekonomisinin; dolarla nasıl ilgisi olmaz? akp iktidarı ve onun patronu erdoğan tarafından,16 yıldır uygulanan talan siyaseti nedeniyle ,türk ekonomisi zaten iki yıldır komadaydı.serum diye verdiğiniz tl,türk ekonomisini kurtarmaz.bir müddet daha komada götürür.eninde sonunda, abd nin kapısını çalacaksınız.

fikret boduroğlu

daha dün ,ekonomik savaştayız ,diyordunuz.bu gün değiliz demişsiniz.savaş sona mı erdi.kim kazandı. erdoğan savaşın bittiğini biliyormu.yakında gene bir savaş çıkarır.çünkü işi bu .kriz odağı olarak görev yapıyor.

  • 1