BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.417,74

İBB Meclisi’nde cadde ismi tartışması!

İSTANBUL Ümraniye Dudullu’da bulunan Abdullah Azam Caddesi’nin ismi İBB Meclisi’nde tartışmalara neden oldu. CHP’liler Azam’ın El Kaide’nin fikir babası olduğunu iddia ederken, AK Partililer ise şehit olduğunu söyledi. Ümraniye Belediye Meclisi’nin caddenin adının ’Şehitler ve Gaziler’ olarak değiştirilmesi yönündeki teklifi ise AK Partililer tarafından reddedildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Belcikadan

CHP'li zihniyete hairlatmak lazim, Churchill gibi bir suru sahisin ismi ne geziyor Turk sokaklarinda o zaman. Churchill gibiler azmi Turkun kanina girdi ?

ASSİVAS

KENDİ ŞEHİTLERİMİZ GAZİLERİMİZ IN İSMİ DURURKEN FİLİSTİNLİ BİR ARABIN TERÖRİST ABD HAİNİ USAME BİN LADEN YAKIN DOSTUNUN İSMİNİN VERİLEMSİ UTANÇTIR. NE KADAR ARAP AŞIĞISINIZ YA HİÇMİ BGURNUNUZ KOKU ALMIYOR SİZİN.

Misafir

ülkemizde tonlarca işitçi var.. akepe belediyelerinden geçiniyorlar..

Misafir

her fırsatta arap haltı yemekten vaz geçemiyorlar...

Misafir

arap uşaklığı kanlarında var... türk şehitleri onlar için sadece oy devşirmeye yarıyor....

Misafir

Türk Milletinin o kadar şehidi bu topraklarda yatarken, adını cismini bilmediğimiz elin arabınıh adı neden bizim caddeleremize verilir? Bakın daha da Afrinden şehitlerimiz geliyor, hiç utanma yok mu sizde?

ÖMER KAL

BİZİM BUNCA ŞEHİDİMİZ VARKEN NE İDİĞÜ BELİRSİZ BİRİNİN ARKASINDA DURMA BUNUN SAMİMİ OLMADIĞINI GÖSTERİR.AKP BU İKİYÜZLÜ TAVRINDAN VAZGEÇMELİDİR.

Misafir

Haftada bir sokak ismi değişirse güzelim vatandaşim ne yapsin ne komik bir olay türkiyede dert bitti sahte gündem tabela sizlere aciyorum

Misafir

Bu ne ya, Millet ekmek derdinde bunlar tabela peşinde. Reis bu partinin kapısına kilit vursa, tüm teşkilatı kapı dışarı etse yeridir. Çoğu onun sayesinde siyaset yapabiliyor. "Vurulmuş alnından tertemiz" yatan binlerce şehidimiz var, ismi cismi üzerinde şaibe olmayan. Madem şehitlere hürmettir kastınız versenize birinin ismini!

Misafir

şunların ugraştıgı işe bakın yani miller sıkıntıda yaşıyor

  • 1