BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48

Hz. Ömer'in Hassasiyetinde Erdoğan Duruşu!

PKK’nın bombalı saldırısıyla şehit olan Mardin'in Derik İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenazesinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın duruşu dikkatimi çekti.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Dün:''Anayasa Mahkemesinin Kararını tanımıyorum'' derken bu gün:''Hiç kimse hukuktan üstün değildir'' diyen birini hz.ömerle karşılaştırmak anca yandaşlıktır gibime geliyor.

MİSAFİR

HZ ÖMERİN OĞLUNA ELBİSE ALAMADIĞI HIRSIZ OĞLUM DAHİ OLSA KILIÇLARIM DEMESİNİDE İNŞALLAH YAZARSIN TABİ BU HÜ KÜMET GİDERSE GİTMEZSSE SİZDEN İYİSİ YOK

mehmet

kesinlikle katiliyorum

şener

la bide bize göster bu hassasiyeti..

Fatih

Ha gayret Mustafa Sabri Beşer! Onu da söyleyeceksiniz az kaldı...

haklı

yok artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gencoglu

helal olsun çok güzel yazıolmuş

ömer farurk

Tebrik ediyorum fevkalade tespit. Hz. Ömer hilafeti döneminde akrabalarına devlet kademelerinde görev almayı yasaklamıştır ama böyle küçük şeylere takılmamak, büyük resmi görmek lazım.

baktığını görürsün.

insan düşüncelerini baktığı yerde görür ben de aynı olaya baktığım da tayyip in suratından nasıl bir düşmanla mücadele ettiğinin kinini gördüm derik kaymakamının şehit edilmesi bürokratlara pkk nın tehdit i olsa da ben orada özellikle içişleri bakanını ve hükümeti kan davasına sürükleyip yanlışlara sevk etme amacını taşıyan bir suikast gördüm.

Misafir

he he Hz Ömer ...yazık ya bu değerleri bu kadar yıpratmayın.. Mehti ilan et olsun bitsin

misafir

Oğlakları kim çalmış.

BOYACI

Meydanlarda yüzüğünü gösterip, gemi filosuna sahip olanları, çürük raporu alıpta askerlik yapmayanları, şu an dünya zenginleri sıralamasında kaçıncı olduğunu yazmazsanız size hakkımı helal etmiyorum...

  • 1