BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29

Hüseyin Çelik'ten bomba TEOG çıkışı...

AK Partili eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, TEOG'un kaldırılmasıyla ilgili çarpıcı uyarılar yaptı. "Her okul kendi sınavını yaparsa torpil, kayırma alıp başını yürümez mi?" diye sordu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
kundemacı

"Hüseyin Çelik, TEOG'un kaldırılmasıyla ilgili çarpıcı uyarılar yaptı. "Her okul kendi sınavını yaparsa torpil, kayırma alıp başını yürümez mi?" diye sordu." güzelde zaten torpilli kişilerin istediği okullara gidebilmesi için kaldırılmıyor mu. Çıkmış bir yetkili; isteyen spor lisesine, isteyen sosyal bilimler lisesine ve isteyende imam hatip lisesine gitsin diyor. Beyefendinin Fen ve Anadolu liseleri meslek liselerinin varlığından haberi yok. Düzenleyici kararlar alacak. Vay Türkiye'nin haline. İnşallah Yüce Türk Milleti uyanır.

ÇELİK HAKLI.........

Amaç odur belki!! böyle birdenbire damdan düştü.??

a.l.

kim takar seni artık...

MİSAFİR

TEOG-UN KALDIRILMASINDAKİ TEK AMAÇ ---İMAM HATİPLİLERDİR ..BANA GÖRE ..AMAÇ İMAM HATİPLİLER HER OKULA RAHAT RAHAT GİRSİNLER..BİRŞEY BİLSELERDE --B İLMESELERDE..

remo

Sevgili hemşerim Hüsin abi, geçmişte sende hata yaptıysanda(şu elyazısı işkencesi) ama iyi bakandın.Tüm yazdıkların doğru.Teog yetmedi,şimdide üniversite sınavı konusunda çalışma yapılıyor.Vallahi Allah'tan başkasından çekinmem ve korkmam yazarım ki; bu işin altında bir bit yeniği mutlaka var.Sınavın olmadığı yerde torpil olur.Ha yazılı,testli TEOG-LYS-YGS den bahediyorum.Yoksa şu "MÜLAKATLI" sınav nedir herkes bilir.Keşke AB standardında yaşam-eğitim olsa da sınavlar olmasa.Ama olmaz,olamaz.Kabul edelim ki, yoğun nüfuslu,işsizler ordusundan,eğitimsiz milyonlardan,her türlü pislik suçun işlendiği suçlular cumhuriyetinden oluşan bir ülkeden AB standardı beklemek abesle iştigaldir.

Asi

Her yeni gelen millieğitim bakanı kendince müfretat değiştiriyo çocukların ve velilerin kafası karışıyor hangi ülkeyi örnek alacaksanız alın çocuklar okusun kafaları karışmadan

alara

helal hüseyin çelik, teog mu ne kalksın ama son sınıfta yıl içinde 4-5 kez sbs sınaı yapılsın isteyen istediği sınava hatta hepsine girsin en yüksek olanla yerleşsin böylece sına sitresi olmadan güzelce eleme yapılmış olur

METEHAN

Cumhuriyeti yıkıp,şeriat-saltanat düzenine geçmek isteyenler,habire patinaj ve kavga yapıyorlar.

ALİ

ZATEN HER YERDE TORPİL VAR ADAM KAYIRMA VAR AMAAA ADALET YOK...

hakkı

sayın hüseyin çelik her ne kadar kafa yapımız uyuşmasada, kendiniz yapmamış gibi konuşsanızda. doğru söze doğru demek gerekir.

Rwq

COK DOGRU.PIS KOKULAR GELIUOR BU ISTEN. MAKSAT IMAM OKULLARINA YONLENDIRMEK BASARILI OKULLARI YOK EDEREK IMAM HATIPLILERIN ONUNU ACMAKI

Misafir

güzel açıklama yapmışsında torpil olayını en çok akp döneminde görmedikmi sayın bakan

misafir

2010 2012 arası memurların yarısından biraz fazlası ve ayküsü düşük gösterilip ve yarısı senden benden akıllı olanlar kazandırıldıııııııı ey millet bilin bunlarııı ben buna şahitim memur olarak yılların eski memurlarız

el nino

Zaten 15 yıldır yaptığınız ne nerde beceriksiz işe yaramaz ama sonuna kadar sadık yandaş varsa devletin içine soktunuz elinizi yüzünüze bulaştırdınız memleketi mahvettiniz saraylarda şatafat içinde yaşıyorsunuz saddamdan esadda kaddafiden ne farkınız kaldı astığınız astık kestiğiniz kestik.

Murat

Adama sormazlarmı torpil kayırma enol senin bakanlık döneminde olmadı mı.kpss sorularını sen çaldırmadınmı cemaatcilere sen yol vermedin mi.O kadar atanamayan öğretmen varken açıktan atama yoluyla sınavsız akrabalarını doldurmadınmı meb e.halamı konuşuyorsun.

ogretmen

ogretmen atama sistemide torpil oldu simdi diger sistemler de torpile geciyor

Hikmet özdemir

Okulun not ort. +sbs=başar puanı sıralması. Yoğunluk olursa bunların arasından kura. TAMAM

Vatan

Kafan öyle şeylere çalışıyor herhalde. Bırak da çocuklarımız nefes alsın. Herşeye maydanoz olmayın. Madem o kadar iyiydin döneminde küçücük çocukların daha birinci sınıfta yarış atı gibi ders ödev yüklemesi yapılıp okuldan nefret eder hale gelmelerine niye çare bulmadın. Artık insanlar ilkokul çağındaki çocuklarına bile özel ders verdirmeye başlamıştı. Yazık değil mi çocuklara. İyi oldu kalksın bir daha da konmasın. Ortalaması yeterli olmayan yüksek düzeyde bir okula giremesin. Öğretmen idareci MEB yetkilisinin görevi adil olup eşit davranmaktır ama zihniyeti bozuk insan yoktur olmaz diyemeyiz. Bize düşen de çocuğumuzun başarısına uygun düzeyde bir okul talep etmektir. Önce kendimize bakalım.

Misafir

ÇOK Doğru söylemiş, bir eğitimci, veli olarak söylüyorum. Maalesef eğitim miz bitik durumda.

abdulkadir umman

sayın eski bakanımız teorisyen ülkemizin aydınlık yüzü hüseyin ÇELİK beyefendinin kaygıları Türkiyenin ortak kaygılarıdır.

mehmet kabasakız

1200 fetöcüyü bir gecede türkiyenin en iyi okullarına müdür olarak atarken hiç torpil yapmadı herhalde Çelik Beyefendi Ne çabuk unutmuş

veli

sözü kimin söylediğine bakmak . sözün içeriğine bakarım.GERÇEKTEN TORPİL ALIP BAŞINI GİDER.

Misafir

şu an özel sınıflar oluşturulurken bile torpil hat safhada.

Bülent GÜRBÜZ

Aynen katılıyorum. Duygularımızı dileğe getirdiğiniz için teşekkürler.

misafir

sayın hüseyin çelik zamanında torpil olmamışmı acaba