BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Hüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın'ın cezaları belli oldu!

FETÖ'nün Mülkiye Yapılanması’na ilişkin davaya bakan mahkeme, İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi ve tahliyesine hükmetti. İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Sorumsuz SORUMLULR.............

İster inan ister inanma Fetöcü olmak yandaş olmak bunlara prim vermek beraber yürümek,ne istedilerse vermek hepsi aynı şey.SUÇLULAR.

PESSSSS.......................??????

KAYIRILMANIN DA BÖYLESİ!!!GAZETECİ VE DİĞER KURBANLAR NEDEN ÇIKAMIYOR.VALİ EN BÜYÜK MÜLKİ AMİR,PESSS DİYELİM,VE ADALET İSTEYELİM!!!!KABUL EDİLEMEZ EYYY AKP.

sorumlular hesap vermedi............

Zaten bunların hepsi kurban asıl olay ve sorumlular Fetöyü besleyip devlete sokanlardır,ve öyle lanse edildiler ki çoğu insan sempati duydu,tabii belli parti yandaşları çünkü menzil aynı idi darbe hesapta yoktu ki,

memik

Ben valinin darbeci olduğuna inanmıyorum. mahkeme de bu doğrultuda karar vermiş. Bu örgütün içine hasbelkader Allah Rızası için girmiş binlerce devlet memuru var. ben darbeci değilim pişman olmamı gerektirecek birşey yapmadım diyen. Ve darbeden haberi olsa en sert tepkiyi koyacak olan. Bu adamlar gerçekten de o alçak darbecilerle işbirliğine girmemiş. Etkin pişmanlıktan faydalanırsam suçu kabul etmiş olurum da yarın devlet memurluğuna dönme şansım hiç kalmaz diye düşünen.Fakat 6 yıl 7 yıl ceza alıyorlar. Vali 3 yıl . Adamın olacak dayı adamın..??

ecemnur

Masumane başlayan Gezi Parkı olaylarını terörize edip, kışkırtıp savaş haline getirenler ortalığı bulandıranlar işte bunlar.Bir de Fetöcü Topbaşın zabıtaları.Güneş görmemeleri lazım bunların ama serbest kalacaklar çünkü bunlar AK Partinin ekmeğine yağ süren Fethullahçılar.

karışık

adamlar beraat etmiş yok idam diyorsunuz.ayıp .dinimizin tam tersini yapmayalım.ayrıca bu adamlar tahliye edilirken o çaycısı kapıcısı bekçisi niye hapiste anlamadım

Misafir

sittin sene yatıracan bu FETO elebaslarını FETO kuklalarını

Misafir

tepe kadroya az ceza, alt kademeye ağır ceza öylem mi?

Misafir

İlçede hicbirseyden haberi olmayan öğretmene 6 yıl İstanbulu un göbeğindeki valiye 3 yıl ceza...!!!

Misafir

Etkin pismanliktan yararlanmayan feto uyelerine en dusuk 6yil uc ay ceza veriliyor bunlar feto den yargilanip etkin pismanlik gostermedilerse nasil bu cezayi aldigini insan sorgulamadan gecemiyor ve sunu demek geliyo bu ulkede arkan olacak baksana olmayan zavalli aliyor dunya kadar cezayi

Misafir

Eski Ortak Cemaatciler serbest!.......... Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu ve Serpil Kemalbay hakkında da gözaltı kararıvar!

Ohhhh canima degsin

Huseyincim izmirdeyken kurtler icin soyledigin sozu hatirladin mi...... beter ol.

Kemal

Yandaslar oyleyada boyle yandas saliverin bakalim olan masuma oldu

Misafir

Normalde fetö üyeliğinde cezalar 6 yil 3 ay, 7 buçuk yıl, 9 yıl hatta böyle ust duzeylere 10 yil ve uzeri verilirdi... valiyle müdüre neden 2-3 yıllık cezalar verilmiş acaba???

  • 1