BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.437,95

Hükümetten Kilis için yeni düzenleme!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Hatay ve Kilis'teki esnafın kredi borçları ertelendi" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

bekir bozdağ ın hollanda elçiliği açıklaması gerçeği yansıtmıyor.hollanda nın ankara elçiliği faaliyette idi.bir yıldıur,vekil elçilik düzeyinde idi.hollanda, elçisini şimdi tamamen geri çekti.türkiye nin art niyetli tutumları nedeniyle yapılan bu işlem,yine türkiye nin art niyeti nedeniyle ,türkiye-hollanda ilişkilerini tamamen bitirmek üzere.çarpıtma yapma bozdağ!

Misafir

Neden kesmiyorsun peki? Bir öyle bir böyle... Vatandaş artık size hiç ama hiç güven duymaz oldu!

ÖMER AL

ÜLKEYİ 2002 DE NASIL ALDINIZ ŞİMDİ NE HALDE .HERHALDE JAPON POLİTİKACI OLSA HARAKİRİ YAPARDI.BİZİMKİLER HER YARATTIKLARI ŞERRİ NİMET GİBİ VEYA MUHALEFET YAPMIŞ GİBİ SUNUYOR.

Misafir

Erdoğan’ın son durağı Vatikan’dı.......Erdoğan, Papa’dan ne aldı? ‘barış meleğinin şeytanı boğarken görüldüğü’ madalyonu veren Papa, “Bu madalyon, barış ve adalete dayalı bir dünyayı temsil ediyor” dedi!................. AKP Genel Başkanı, 59 yıl sonra Vatikan’ı ziyaret eden ikinci cumhurbaşkanı oldu. (Merak edenler için hemen söyleyeyim ilki Celal Bayar imiş.)

Misafir

Flash_______________________ Seçimlerine giderken İnternete büyük sansür!... Adnan Oktar’ın yaptığı yayınlara önlem diye hazırlanan düzenlemeyle muhalif seslerini duyurabildikleri internet ortamı yok edilmek isteniyor.

sadia

AB,nasil dis gecirebilirim derdinde,anlamadiklari sey artik türkiye o eski türkiye degil normal, yeni türkiyeyi tanimalari biraz zaman alacak tabii

YALAN

Bozdağ olay farklı................... Hollanda Bakanlar Kurulu, Mart 2017'den beri Türkiye'ye girişi mümkün olmayan Ankara’daki Hollanda Büyükelçisini resmi olarak geri çekme kararını almıştır.

  • 1