BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16

Hükümetten ilk kez ev alacaklara büyük müjde!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, konut hesabı uygulamasını daha etkin hale getirmek amacıyla sistemi yeniden düzenlediklerini belirterek 'İlk kez konut sahibi olacak vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlayacak yeni düzenleme üzerinde çalışıyoruz.' dedi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

bankalara hala sözünüz geçmiyor artık

Misafir

bankalara hala sözünüz geçmiyor artık

Misafir

Ekonomisi sadece inşaat sektörüne bağlı olan bir ülke kolay ev sahibi yapmaz.Yeni zenginler üretmedikçe bu iş yaş.Sadece ucuz ,malzemeden eksik evler alıcı bulur.Yada fakirin tek katlı evinin arazisinden 10 daire çıkarır fakire birinci kattan bir daire verir.Hikayemiz bu kadar.

Bahçeli

Tek adam yakında çıldırabilir!...

salhor

Bu AKP'nin İKRAM İ'LÂNLARI, aynen Nasreddin Hoca fıkrası gibi. Hani aç ve parasız adam köfte söylemiş, yememiş, derin derin koklayıp para vermeden kapıya yürümüş. Köfteci,yemediği için hesap ödemeyen kişiyle mahkemelik olmuş.Kadı da bizim Hoca, say ki AKP. Müşterinin üç beş kuruşunu avucunda şıkırdatıp sesini köfteciye dinletmiş ve "Öyle mal'a, böyle ücret" demiş. Ya da borçlu hocanın bahçesine dikenli tel gerip takılacak koyun tüyleriyle borcunu ödeme vaadi gibi. Bu hükümet davul zurnayla bir şeyler verdiğini ilan ediyor; bakıyorsun, 40 tane engeli var. Ama bunlar TEKEDEN SÜT ÇIKARIR MI ÇIKARIR. Ki ben bir eski AKP'liyim. Şimdi yalan derler. Vallâhi doğru söylüyorum.

musa

esenyurttan aldı akrabalar şimdi ise satamıyor saatığı anda edeceği kardan yarısını belediyeye vereceksiniz diyolar

Misafir

Niye konuşuyorsun yap da görelim!............. Tek Adam izin vermediği müddetçe hiç bir şeyi yapamazsın.

AHMET ÇETİN

EVİ OLMAYAN VATANDAŞ ZATEN GARİP NASIL PARA BULUPDA BANKAYA YATIRSIN.TOKİ ZENGİNE EV YAPMAYI BIRAKSIN ASGARİ ÜÇRETLİ 350 TAKSİTLE EV SAHİBİ OLSUN,MEMUR DA 700 TL TAKSİTLE EV SAHİBİ OLSUN ..ARTIK 2-3-4-5 EVİ OLANLARA EV VERİLMESİN.UYANIK EMLAKÇILARA DİKKAT EDİLSİN.

  • 1