BIST 9.104
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,15

Hükümetten flaş dolar açıklaması: 'Hazirana kadar biter!'

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, büyük şirketler için hayata geçirilecek döviz düzenlemesinin haziran ayına kadar biteceğini duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
.....

Devlete çalışanlar kalmış, diğerleri çekilmiştir sahneden.

.....

Devlet, deşifre oldu.Ona çalışanlar da iyot gibi açığa çıktı.

.....

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”Bu laflarla büyüttüler bizi.Uygulama tam tersiydi.Zamanla…Devlet karşısında hiçbir ferdin can ve mal güvenliğinin olmadığını anladık.

Misafir

“Zarrab babamın oğlu değil ama benim bir vatandaşım. Eğer varsa bir suçu Adalet Bakanlığı’na dosyası iletilir, yoksa hemen bazı şeyler uydurularak tutuklanırsa, vatandaşına sahip çıkamayan ülke konumuna düşeriz”

Misafir

YARGITAY’A GÖRE DEVLET İZNİYLE ÇALIŞAN BANKAYA PARA YATIRMAK SUÇ Yargıtay 16’ncı Ceza Dairesi, Bank Asya’ya 25 Eylül 2014 ve 13 Ekim 2014 tarihlerinde iki kez para yatıran öğretmen U.K.’nın yaptığı işlemi örgüte yardım olarak mütalaa etti. Sanığın alt mahkemenin verdiği hapis cezası kararının bozulması talebini reddetti ve örgüte yardım suçundan örgüt üyesi gibi cezalandırılmasına karar verdi.Oysa ortada ne bir örgüt ne de bir üyelik var! Yargıtay, hangi suç örgütünün banka kullanarak çalıştığını da belirtseydi keşke!

Misafir

Üstünlerin hukukunun geçerli olduğu bir mekanizmadan hakkaniyetli kararlar beklemek hayal.YARGITAY’A GÖRE DEVLET İZNİYLE ÇALIŞAN BANKAYA PARA YATIRMAK SUÇ

Misafir

işçiyim 4.ayda %20 ve 9.ayda %27 vergi dilimine giriyorum. ödediğim vergiyi çevremde durumu en iyi olan esnaf ödemiyor. sanki fabrika çalıştırıyorum.

Bozkurt

ARTIK YETER FAKİRDEN ALIP ZENGİNE VERDİĞİNİZ. Batsın bu düzen güya ekonominin amiral gemileri bu firmalar ama her nasıl oluyorsa o kadar paralarına rağmen doğru düzgün vergi vereni yok. Biz ise donumuza kadar neredeyse vergi diye veriyoruz. Batmamak için yok olmamak için yediğimiz ekmekten kısıyoruz ne oluyor birde bakıyoruz vergi cezalarıyla olanı sünnetliyorsunuz.

  • 1