BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.428,66

Hükümetten bomba 1915 kararı!

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, 1915 olaylarında ölenleri anmak için Ermeni Patrikhanesi'nde düzenlenecek ayine katılacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
aribar

Bence tayyip gitsin Gecen sene OZURdilemistiya

kml

senin gibi ler yüzünden zaten bunlar bu kadar yüz buluyor yalnız unutmayın türkiyede daha binlerce yasin var

Gülhan Şen

İmamı Politicacı Yaparsanız Devlet adamı sanırsanız............. Olacağı bu!.....Yalnız, yapayalnız. Tüm dünya karşısında… diz çöküyor....

MOZA SOR

Kutluyorum tam yerinde bir karar

KML

BU NE BİÇİM ÜLK YÖNETMEK YA BİZ NİYE ERMENİLERİN AYİNİNE KATILIYORUZ ONLAR BİZİMKATLETTİKLERİ TÜRKLER İÇİN OKUNAN MEVLİD İ SERİFE KURAN A HATİME KATILIYORLARMI ONLAR ÖLDÜRDÜKLERİ TÜRKLER İÇİN TAZİYEDE BULUNUYORLARMI BİZ NİYE İYİ NİYET GÖSTERİYORUZ ONLAR BİZE MUHTAC BİZ ONLARA MUHTAC DEĞİLİZ ONCE YAKIN TARİHTEKİ HOCALI SOYKIRIMI İÇİN AZERİ TÜRKLERİNDEN ÖZÜR DİLESİNLER

sivaslı

Bülent arınç ı da gönderin o da güzel ağlar ve tam bir anma proğra mı olur.

mfatih

neye aklın eriyor söylede bilelim... oy için,makam mevki için,,haysiyet onur şeref herşeyini satan insanların bilmediğimiz,aklımızın ermediğini neleri var.

Hakan

Gerçekler acıdır. Acıyı bir defada sindiremiyorsan yavaş yavaş sindireceksin. Soykırım ile ilgili hükumetten çok farklı yorumlar sarf ediliyor. Bülent Arınç istemeden yaptık dedi. Sonra yok yapmadık diye kendini yalanladı. Ardından Efkan Ala biz tehcir yaptık dedi. Davutoğlu da tehcir insanlık suçu dedi. Ne anladık biz bu işten?

Anadolu

Arkadaş siz hiçmi düşünmessiniz be, hiçmi. Ne boş adamsınız bıktım sizden.

Efe

Osmanlıyı soykırım yapmakla suçlayan ermenilere akp nin hoş görünmek (oy almak ki bunun için yapmayacakları yok) adına Van’ın Akdamar Adası’nda, restorasyonu tamamlanan Ermeni Kilisesini, anıt müze olarak hizmete açmışlardı. Şimdi 1915 olaylarının 100. yıldönümünde hükümetten çarpıcı bir adım geldi. Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, 1915 olaylarında ölenleri anmak için Türkiye Ermenileri Patrikhanesi'nde düzenlenecek ayine katılacak. Birde kalkmış Osmanlıcılık oynuyorlar. Osmanlının onurunu korumaktan acizler. Volkan Bozkırın bir büyük boyu da vakti eveli ile Siyonizmin kurucusu Theodor Herzl i ziyaret etmiş ve İsrail'de Yahudi ayinine katılımıştı. Aklın eriyor mu?

comment

nesi gülünç basbaya doğru demiş.

Yuh artık ya

Yuh artık ya

Efekolu

Aklının ermediği konularda yorum yapmış desinler diye yorum yapma,gülünç oluyorsun

mfatih

cümle alem bunlar kadar haysiyet yoksununu görmedi be... bir yandan milliyetçiliğe oynarlar,,iş çevirirler,,öte yandan aman büyük abilerimiz kızmasın gidip ermenilerle kolkola olalım derler... yahu fazla değil bee.2 gün 2 gün adam olun.

  • 1