BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,59

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan Macron'a yanıt!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un 'Türkiye ile Rusya'yı ayırdık' sözlerine Türkiye'de sert yanıt geldi. Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ; ''Suriye politikamız hakkın ve doğru olanın yanında olmaktır, Rejimin terör örgütlerinin desteklenmesine karşıyız. Bölgedeki çatışmalardan rahatsızız'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

firansa hayin bir devlettir tümü öyle ama önemli olan türkiye ici kurtlar kemiriyor sonrada baskalari

Vatana millete ihanet

Turkiyeyi ne kadar komik duruma düşürduyunüzün farkindamıssınız şu saata kadar fransa ve abd pkk yi silahlandırıp askerleriyle beraber koruyor ve siz gittiniz onlarla taraf oldunuz nerde miliyetçiliýiniz artik ne içte nede dışta sizi itibariniz kaldı vatan hainliyini kendinizde bulun artik

misafir

Kim Inanir sana önce bati dünyasi sonra, Rusya iran yine sonra Amerika ve bati?nereye yagmur yagarsa tarlasini oraya cekme diye bir politikaya?dansöz politikasi derler?itibar düsürmekten baska ise yaramaz.

traji komik ...........gerçekten..

Bu müdahalede en komik olay,Rusyaya kaset göndermemiz oldu,Putin KGB başk.lığı yapmış adam.o kasede gülmüştür,

Konuk

ABD emperyalist bir ülke. Türkiye nasıl oluyor da ABD ile aynı hedeflere yönelmiş bir üşke oluyor? Bunu bir bakanın söylemesi içler acısı.

Ali Naci ÖZBULUT

Fransa hükümet yetkilileri biraz yakın tarihe bakmalarında yarar var doğruyu bulmamaları için.Herkesin bildiği( Dünyayı kastediyorum) malum şeyleri kısaca yazalım.Süriyede yaşayan halk T.C.ile kan-can ve toprak bağları var.Bütün dünya bunu böyle bilir bilmeyenlerde tarihe baksın.1000km yakın sınırımız var. Türkiye olmadan suriyede hiç bir sistem işlemez ve kurulamaz.Buna bu günkü hükümetimizin- meclisimizin güçü yeter ve artarda.

Misafir

suriye de esadsız çözüm için;suriye nin ,deniz-kara-havadan abluka altına alınması gerekir.tabi bunun için; türkiye nin, suriye sınırını esad a kapaması gerekiyor.esad ın savaşsız siyasi çözümle devrilmesi,suriye de geniş tabanlı bir hükümetin kurulması, suriye deki insanlık dramının son bulması,dış ülkelere dağılmış suriyeli mültecilerin vatanalrına geri dönmesi için; bu elzem bir durumdur.her geçen vakit, suriye toplumunun aleyhine oluyor.

??????

bizhangi tarafız,son olayda birlikteydik.!!!

Çetin

Aman aman Mülayim çok sert ?!!! Yapmayın ya, neresi sert !

Misafir

Aptal Fransız! Türkiye sadece kimyasal silah kullanılıp insanların katledilmesine karşı durmuştur.Yoksa biz Fransız,İngiliz ve Amerikan kahpeliklerini çok iyi biliriz.

Misafir

Yalan mı sayın bakan hemen çark ettiniz rusyayı bırkaıp abd ye destek verdiniz baştan ayağa kadar ayrılmadınızda ne oldunuz ne menem bir yönetim anlayışıdır bu.

Misafir

Reis, artık tamam. Seni herkes kandırıyor. Artık sana güvenmiyoruz. Sana Oy da yok güven de yok. İlk seçimde sana KIRMIZI kart.

Misafir

neresi sert yanıt bunun.haber okunsun diye abartma olur da bu kadar olmaz pes..

Neyse

"Türkiye ABD ile aynı hedeflere koşan bir ülke" Sayın sözcü sizin hedeflerinizle abd aynı hedeflere nasıl koşar lütfen izah edermisiniz.

Çok etkileyici olmuş

Bu durumda euro-dolar yerlerde gezer,işsizlik diye bişey kalmaz,benzin 6.15 ten 1.1 e kadar düşer !

  • 1