BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91

Hükümet Menzil Tarikatı'na karşı düğmeye bastı

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, hastane ve sağlık kuruluşlarına yerleşmeye çalışan Menzil Tarikatı üyelerine karşı harekete geçti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 86 Adet Yorum
AHMET ARIKOGLU

Menzil cemaati terörist falan değil yaşamayan anlamaz Allah yolunun güzellğini kimseye ne zararmıız oldu kımden para aldık ne yaptık bizler Allah yolunda yürürüz siz nereye yürürsünüz onu bilmem bizler kalp zikri yaparız kendi pisliğinizi sıvayacak yer arıyosunuz ama kusra bakmayın yanlış yere sıvıyosunuz bana yol gosterene bir harf ogretene kul köle olurum ben dinimi öğrendim RABBİMİ ögrendim herkes kendi işine baksın .pkk.pyd.dhkpc.vb teror orgutlerı gıbı kendı mılletımıze kursun sıkmadık bizlerde meydanlarda sabahladık al bayragı alnımıza koyduk bizde durduk tankların önünde herkes kendi ahiretini kendisi hazırlar.işine baksın herkes

Turgut Şentürk

Beceremiyorsunuz algı oluşturmayı, elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz. Menzil tarikatı terörist tarikat değil, kalben Allah diyenlerin bir arada olduğu insanlar topluluğudur. Hükümet fetö, dhkpc ve pkk gibi şerefsiz terör örgütlerine savaş açtı, inşallah bu soysuz terör örgütü mensuplarının da kökünü kurutacaktır.

Turgut Şentürk

Beceremiyorsunuz algı oluşturmayı, elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz. Menzil tarikatı terörist tarikat değil, kalben Allah diyenlerin bir arada olduğu insanlar topluluğudur. Hükümet fetö, dhkpc ve pkk gibi şerefsiz terör örgütlerine savaş açtı, inşallah bu soysuz terör örgütü mensuplarının da kökünü kurutacaktır.

YASİN

Sözcü gazetesi solcu ona konuşanlarda solcu yetkililer ayıklanacak kişiler varsa onlarda laikçi olanlar ataputa tapanlar Menzil e bağlanmak herkese nasip olmaz Allah dostlarına laf edenler iflah olmaz

OME

Allah (C.C.) ulaşmış gibi konuşuyorsun. Bizede anlatta bizde ulaşalım. Kimsenin kimseyi ilahlaştırdığı yok. Oku öğren Tasavvuf ne imiş mutasavvıflar kimlermiş öyle konuş. Tarihde öğrenn ki Allah dostlarının Ümmet-e Muhammede hizmetlerini Anadoluyu Anadolu yapanları kurtuluş savaşında savaşıp şehid olan gazi olanları Yunusları Akşemseddinleri Abdülkadri Geylanileri Hacı Bektaşi Velileri ve Peygamber efendimizi çıkar bakalım nasıl Müslüman olacaksın... Bu arada bu yeni yapılanma yanlış yapılan bir uygulamanın geri alınmasıdır. Bilmiyorsan öğren.

Davud

Aracı sokmayalım diyen arkadaş,Allaha yüzünü.dönüp onunla konuşurken beş vakit imamın arkasına geçip fatiha bile okumuyorken,klişe,sağdan soldan duyma laflarla ukalalık yapma.Allah ile kul arasına imiş.......Kelime lerle mi.oynayalım,söyle o zaman Allah teala iman.etmişiz Ya kul? Hani kul ,kul nerde. Allah ile kul arasına.....Kul nerde,kul olabildin mi Allah a.....Allah a kul.ol,sonra aradakiler kendi çıkar,çıkmıştır.zaten......bizim derdimiz de tam bu.işte Allah a.kul olmak,o.sebepten bir bilenin peşindeyiz,zikir ehline sormaktayız,öğrenmek için,yolu,yordamı.

Misafir

Selamın aleyküm arkadaşlar

Misafir

şu anda fetocular hızla menzil içine yerleşiyormuş diye söylenti var, yerleşmeseler de iyi bir halt değiller ya..!

Kılıç Arslan

Kur an ve sünnet yeter diyenleri gördük tarihte hz.Ömeri şehid ettiler,hz.Osmanı şehid ettiler hz.Aliyi şehid ettiler peygamber torunlarını şehid ettiler.Kur anı da sünnetide yaşayandan öğrenirsin.Allah Peygamber e Cebrail i aracı etti herşey sebeplere bağlıdır sana puta tap insana tap demiyoruz.

Ehlibeyt aşığı

Menzil Amerika da gizli bir bahçe değildir. Yeri belli gidip görmek isteyen görebilir.

Ehlibeyt aşığı

Ehlibeytime kurban olim💕

abdullahhh

Sadece ve sadece devletin memuru olmalıyız. Ne tarikatın ne cemaatin değil. Sahabe dönemini yaşamak istiyorsak kuran-ı kerim ve sünnetler yeter. Allah ve kul arasına aracı sokmayalım. Rabbimiz sadece bana yönelin, araya aracılar sokmayın emrine uyalım... Bu bize çok lazım olacak aklımızıda kimseye kaptırmayalım...

Misafir

Menzil hak cemaattir görmeden yorum yapmayın fitne zamanındayız unutmayın

Ataist

Tutturmuşsunuz bir tarikat lafı. Ulan bütün inanları devletten çıkarın o zaman. Camiye giden de cemaat, kiliseye giden de. Tarikat, cemaat sadece menzil mi var, ABD de de var tarikat-cemaat. Devlette sadece ataistler çalışsın madem. Amaç bu herhalde? Buraya yazanlar belli bir yere hizmet ediyosunuz, dikkat çekiyor!!!

En büyük vebal

Şu Fetöcüler var yaaa!!!! Öbür alemde de gün yüzü görmezsiniz inşallah. Hem o kadar insanın canına kastettiniz. Şimdi de sizin yüzünüzden diğer cemaatler zan altında kaldı. Belki camiyi bile fetöcü sanarlar diye bırakanlar olmuştur. Ama Allah büyük. Herşeyi görüyor. Ne kadar büyük vebal altındasınız.

farabi

tarikatsiz olmaz,amma gercek tarikat lazim ulkeye.Oyle ne idugu belli olmayan,elin gudumunde tarikat degil.menzil ciler neyin nesi anlamis degilim.Arastirilmalidirlar,tehlikeliyse derhal kapatilmalidir.

Ehlibeyt

Yazanlara bakıyorum da, yakında siz cemaat var diye camileri de kapattırırsınız. Bu cemaatler Allah yoluna davet ediyorlar, nezamadan beri? 1400 yıldır. Efendimizin soyundan geliyorlar. Osmanlı Ehlibeyte ne güzel sahip çıkmış. Dertleri devlete sızmak olsaydı bunca zamandır fetöcülere yer kalmazdı herhalde. Fetöcüler nezamandır var? 50 yıldır. Amaçları devlete sızmak, ve sızmışlar. Bunlar yüzünden lütfen diğer cemaatleri kötü bilmeyelim. Kaçtane cami imamı çevresindeki insanların doğru yolu bulması için uğraşıyor, nasihat ediyor?

ç680tpuık

Temizlenmesi gereken daha kaç tarikat var... Sırasıyla anlatabilir misiniz? MEB kaynamakta.. Alınan müfettişler hangi tarikat mensubu? Tarikatçı olmayan kaç kişi vardır? Eski Bakan kardeşi NEDEN MÜFETTİŞLERLE YAPTIĞI TOPLANTIDA MÜFETTİŞLERİ TEHDİT YAĞMURUNA TUTTU? Konu Baş Müfettişlik ve kartvizit olayı ise açıkça söylenmeli hangi cemaat ve tarikat üyeleri baş müfettiş yapılacak???? Eğitim ve liyakat yoksa ağa var, şıh var, şeyh var... HA BU DÜĞMELERİN SAYISI DA EPEYİ FAZLA OLACAĞİDUR...

Misafir

Ayırmadan bütün tarikatlar, cemaatler vs. vs. hepsi acilen kapatılıp, aklın, ilmin, bilimin, medeniyetin, ahlakın esas alındığı bir toplum yetiştirmeliyiz. Osmanlıyıda inim inim inleten bu tarikat vs. lerdi, acımayın zira hepsi Cumhuriyet ve din düşmanı.

Misafir

oldumu şimdi yahu bu ne biçim uygulama asıl şimdi güzel sızacaklar ya sabır

Misafir

ALLAH ın adını ve kitabını istismar edip halkı soymak güç elde edip yağlı ballı yaşamak işte cemaat gerçeği

Bıkmadık mı???Bıktıkk.

Digerleri nolacak,Sleymancılar mesela?ciddiyet olsa hepsi dışlanır.bu eleme bir nevi,gözdağı !!

İŞÇİ

EVET TORPİL OLMASIN şehir hastanelerinde işe ihtiyaç olanlar alınsın parti veya tarikat değil geröek işsizler alınmalıdır...

Misafir

nurcular, süleymancılar, kadiriler, nakşiler, semerkantçılar, iskerderağa, cüppeli, cüppesiz, okuyucu, yazıcı, ezberleyici, biatçı, arapçı, suriyeci, filistinci, myanmarcı, vb... leri ne olacak? YUKARDAKI kurumlar ÜKLEMİZİN BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTELERİMİ ? Hükümet çok iyi Çalışmış.

Gaffari Avcı

Menzilin kadrolaşmaya alakası olamaz.Saçma Bir haber