BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.494,98

Hüda Kaya'nın sivil halkı!

HDP'li Hüda Kaya tekzip metni göndermek yerine bana Facebook'tan ulaşmış. Mesajında kendisine haksızlık ettiğimi, Türk askerine "Katil" demediğini söylüyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 78 Adet Yorum
ali

bu ajan kadın kimine göre iran piyonu kimine göre ingiliz kürt değil kendileri kürtlerin hamiliğine soyunmuş 5 kuruş etmez biri oğluyla birlikte tam bir provaktor

Misafir

Offffff, Süleyman bey, ben böyle oturakli kapak görmedim bu yasima kadar. Simdi o örtülü terörist versin bakalim cevabini, merakla bekliyorum. Saygi ve sevgiyle kalin.

ömer

Kapak olmuş Süleyman abi. Helal olsun. Ama onlar anlamazlar bunu. Ben Müslümanım diyen biri katil pkknın yanında yer almaz.

abdulhamit

Allah Hüda Kaya yı PKK ve yandaşları ile haşreylesin..eee NE diyor Resul.."Kişi sevdikleri ile beraberdir."

AZERİOĞLU

YA DİKKAT EDİN BUNLARDA BAŞI KAPALIDA OLSA AÇIKTA OLSA ALLAHIN HİÇ NURU YOK YÜZLERİN.MEYMENET YOKYA.HATTA EKRANLARA ÇIKARMAYIN BU HAİNLERİ TİPLERİNDEN ÇOCUKLAR KORKAR.

ADEM

KİM MASUM SİVİLLERİ KATL EDİYORSA VE KİMDE BU SİVİL KATLİAMI İNKAR EDİYORSA CÜMLESİ CEHENNEMİN ODUNU OLSUN...O SİVİL MASUMLAR RÜYALARINA GİRSİNLER....

Misafir

Kuran güncellenmeli dedi, kimse yanaşmayınca bozuldu, şimdi İstiklal Marşını gözüne kestirdi... İstiklal marşını sevmeyen bir sürü yunan tohumu var, bu defa yaparım dedi herhalde...

çözersen Allahın izniyle sen çözersin

sen adilsin 47yaşındayım /7000faizleri gördüm.ama devletin hiç bir kurumuna bu güne kadar böyle bir faiz vermedim.böyle bir gecikme faizi görmedim.şaka gibi İSKİ YE BORCUN aslı 90tl son 3ayki faizler 53-62-71 tl böyle gitse 2yıl sonra evi veririz yine borçtan kurtulmayız.bileşik faizi /147 söyle ben nasıl ak PARTİYE OY VEREYİM.BELEDİYE ÖZEL BİR KURUMMU.MERKEZ BANKASIfaizi /8.SU HAYAT RAHMET İBADET bir müslüman su da kullanamıyacaksa napsın.olurya insan ödeyemez para eline geçince öder bukadar gecikme faizi olurmu.

iski gecikme faizi yıllık /147

59ton su kullanmışım.toplamda 240tl ediyor İSKİ 1YILDA 353TL FAİZ UYGULAMIŞ.650TL ÖDEDİM./147 FAİZ UYGULANMIŞ.DEVLET FAİZİ /12 SU GİBİ ALLAHIN rahmetine bu kadar gecikme faizi uygulanırmı.reisimize haber ver.devletin kurumu İSKİ /147 yıllık faiz uyguluyor.

Misafir

bu kadın hdp liler kendisini adam yerine koyduğu için o safta yazıklar olsun. Allah razı olsun süleyman bey...

Misafir

En iyi YPG/PKK'li ölü olanidir. Cünkü ölü olanlarin masumlara karsi bir zarari dokunmuyor. YPG/PKK'nin katli vaciptir!!! Her biri Islam / Kuran / Muhammed düsmani iblis cocuklaridir!!! Ne olduklari neye inandiklari bile belli degil. Atese mi tapiyorlar, marksist leninist midir, boyunlarindaki haclara bakarsan hristiyan midir, Israil bayraklarini sallayanlara bakarsan yahudi midir, Ermeni mezarligina gömülenlere bakarsan Ortodoks Ermeni midir, Hz.Ali diyerek Hz.Ali'nin imani ve yolu disinda her türlü pislige bulasmis kendilerine din uydurmus olanlardan midir, NE OLDUKLARI BELLI DEGIL. Tek belli olan ISLAM DÜSMANLARI olduklaridir!!!

yüzdeyüzmilli

BU YAZININ ALTINA BIR DE BEN IMZAMI ATIYORUM ARKADAS!!!

F.Güler

Dogru her Zaman Dogru. Dogru söze ne demeli? agzina saglik

sertjk

pkk ın güya müslüman kılıgına girmiş etekli teröristlerden farkı bunun kadın olması ama yanı terörist hemde azıgın salyasını akıtan cinsten ,,

Ülkü a t

Tebrikler Süleyman bey çok yerinde bir cevap oldu

sadrettin kisna

süleyman bey yolunuzdan hic sasmayin her zaman arkandayiz ve yanindayiz allah younu acik etsin bu yazi bence 2018 kapagi olsun alcaklara

Misafir

Tebrikler Süleyman Bey.. Yine döktürmüşsünüz..

Misafir

SÜLEYMAN BEY TÜM YAZILARINIZI ONAYLAMASAMDA BU YAZINIZ BU TERÖRİST DESTEKÇİLERİNE TOKAT GİBİ OLMUŞ.İSLAMI BU TERÖRİSTLERE KALKAN YAPMAYA ÇALIŞANLAR İKİ KERE DAHA SUÇLU.

Misafir

benim şeytani düşüncelere ne saygım olur nede tahammülüm var git işine

tokatlı

yorum yazan köroglu adam dogru söyluyor zoruna mı gitti asıl sen saldirgan ve provakatifsin.farkli görüşlere tahammülünüz yok olsa düşünceyi savunurdun ..bence oturup düşünmelisiniz fetöcumüyüm pkk lı mıyım diye

Misafir

hüda kaya sen nasıl vereceksin bu terörüstlerle şerde ittifakın vebalini. senin iki yakanda olacak bu ümmeti muhammet allahtan krk. birde rahip borsisanın durumunu tekrar bir gözden geçir senin hayatının benzeri .

köroglu

iyi bir yazar degilsiniz.saldirgan ve provakatifsiniz.farkli görüşlere tahammülünüz yok.uslubunuz emin cölasan dan aşırma.bence oturup düşünmelisiniz süleyman bey.daha çok trol'ler antrenörü gibisiniz..

Murat DUMLU

agzına saglık söylenecek başka bir şey yok helal olsun...

ayşe

ne diyelim süleyman özışık alkış, alkış..

zafer

Sadece helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum diyemiyorum Helal olsun Helal olsun Helal olsun Süleyman Bey...