BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.492,11

Hüda Kaya HDP'li olmasını Kur'an-ı Kerim'e bağladı

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Kaya, Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi'ndeki bir ayeti okuduktan sonra HDP'li olduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

gözler kör değilse kimlerin elinde kuranla politika yaptığını görür

ADALET

Kuran'ı Kerim'i siyasete alet edenleri ALLAH'a havale ediyorum. Kuran'da bebek katilinin partisine katıl demiyor. Yaşasın zalimler için cehennem.

Misafir

hanfendi kuran bebeleri suçsuz insanları öldür mü diyor.insanda biraz utanma sıkılma olur.ar damarın çatlamış.bari sus sus da seni insan sansınlar.

ASSİVAS

KURANI KERİMİN NERESİNDE YAZIYOR KENDİ DEVLETİNİZE EKMEĞİNİ YEDİĞİNİZ DEVLETİNİZE HAİNLİK EDİN, HERTÜRLÜ PİSLİĞİN MERKEZİ UYUŞTURUCUDAN KADIN TİCARETİNE KADAR GEN. ÇOCUK YAŞLI DEMEDEN MASUM İNSANLARI ÖLDÜREN BİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ UZANTISININ MV OLUP ONUDA KURANI KERİME BAĞLAYACAK KADAN MÜNAFIK BİRİSİ SANA SORUYORUM YASİN BÖRÜLER GİBİ MASUMLARI KATLETTİĞİNİZ I MASUMLARIN KANI İÇİNİ SIZLATIYORMU, KURANI KERİME İNANSAN BUNLARI DÜŞÜNÜP TÖVBE İSTİĞFAR EDER DOĞRU YOLU BULURSUN ŞEYTANIN PEŞİNDEN GİTMEZSİN. O ŞEYTANDA TASMANIZIN ELİNDEKİ ABD.

pala1071

adam olsan doğru safta olursun..biz seninle aynı dinden değiliz.çocuk katillerini desteklemek hangi dinde var.

Burdayiz.

Sef o iki taraf değil, iki mümin(Müslüman) arasında, acaba siz onların hangi müminliğini gördünüzde oraya geçtiniz, ayrıca savaş açan sizin durduğunuz taraf, o yüzden yanlış yerdesin, ey cahil bire kadın, pkklılar mağralarda namaz kılıyorda bizmi bilmiyoruz, tü senin sıfatına.

tühh

her saniye vebal ve günah kazanıyorsun kadın. her tarafını örtsen ne yazar. alet ettiğin o örtüyü örtsen ne olur örtmesen ne olur. yazıklar olsun sana.

ramoğlu

Ey beyni kıt kadın, ayette "minel mü'minüne" diyor. herhangi bir iki taraf değil, mü'minlerden iki taraf diyor ey beyinsiz. sen kuranı kerimi aldatacağını mı sandın. milleti kandırabileceğini mi sandın. Türkiye mü'min, bir devlet ve bir islam medeniyeti. peki senin maşalığını yaptığın PKK köpekleri mü'min mi, devlet mi?????? hayır, tam tersine dağda namazla dalga geçen ateşe tapan, bir çoğu boyunlarında haç taşıyan parayla kandırılmış bir it sürüsü. sen ne biçim bir anlayışa sahipsin. aç kitabı iyi oku, kuran üzerinden millete kendi beyinsizliğini empoze etmeye kalkma vampirella seni

beyler beyi

kirli terör örgütünün uzantısına kuranı kerimide alet etmişsinya allah seni bildiği gibi yapsın. vatan haini

  • 1