BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.431,03

Huawei'nin sabihinin kızı Kanada'da gözaltına alındı

Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin sahibinin kızı ve Mali İşler Direktörü (CFO) Meng Wanzhou, Washington’ın İran yaptırımlarını deldiği gerekçesiyle Kanada’da tutuklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Muhammed

Ooo... çin amerika'ya yakında bir soğuk duş yaptırabilir.

Misafir

La filler tepisiyor hamal karıncalar eziliyor.para kavgası ben yiyecektim sen yedin hesabı yesinler birbirlerini daha beter olsunlar yağmurlu havada içmeye su bulamasınlar yediklerini cikaramayip patlasınlar

Mert mery

Abd bir terör devletidir, dünyanın başına beladır. Pkk ya silah gönder sonra komşumuza ambargo koy.

Harbi delikanlı

ABD aynısını bize de yaptı, gıkımız çıkmadı. Halkbank genel müdür yardımcısının hiç bir suçu olmamasına rağmen tutuklayıp yargıladılar ve hüküm verdiler.

MİSAFİR

ABD BUNLARIDA HARACA BAĞLAYACAK BELLİİİ,HER GÜN FİLİSTİNDE İNSANLAR ÖLDÜRÜLÜYOR GÖRMÜYOR AMA KAŞIKÇIYA SUİKASTI HAZIRLATIYOR MÜSLÜMANLARA SUÇU İŞLETİYOR SONRA SUDİLERİ HARACA BAĞLIYOR ,MÜSLÜMANLAR MÜSLÜMAN GİBİ YAŞAMAYA BAŞLAYANA KADAR BU KEPAZELİK SÜRER,HELE BU ABD YE BATIYA KÖPEKLİK EDENLER ASILLARINA DÖNMEYENE KADAR DÜZELMEZ BU İŞLER ,HELE ÜÇ BEŞ KİTAP OKUYUP KAFİRLERİN EMRİNE GİREN ALLAHI DİNİ PEYGAMBERİ BİLE İNKAR EDEN ALÇAKLAR İSLAMA DÖNMEDEN BU ALÇAKLIĞI BIRAKMADAN BU KEPAZELİKLER BİTMEZ

kartal

Eşkiya sürülerinin kurduğu devlet denen eşkiya artıklarının soygun, vurgun şebekesi ABD denen insanlıkdışı örgüt iyice azdı anlaşılan. Bu sonun başlangıcı olmalı bu haydut topluluğu için.

Misafir

Abd denen küresel haydut irana ambargo uyguluyor ve herkes buna uymak zorunda.. Düştüğümüz hallere bak.

  • 1