BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

HSK'dan 10 hakim ve savcı için flaş karar

HSK, 8'i açığa alınan, 2'si meslekten ihraç edilen 10 hakim ve savcıyı mesleğe geri kabul etti. Başvuruları değerlendiren HSK, 8'i açığa alınan, 2'si meslekten ihraç edilen 10 hakim ve savcıyı mesleklerine iade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
GERÇEKÇİ BİR İNCELEME ŞART...

ÇALINAN SORULARI KAMPA ALDIKLARINA YEMİN ETTİRİP KADROLARI İŞGAL EDENLERİN TESPİTİNİ YAPMAK ÇOK MU ZOR?ALIRSIN SORU KİTAPÇIKLARINI,HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN MATEMATİK SORULARINA CEVAP VERMİŞ İSE BELLİ Kİ ÇALINAN SORULARLA SINAVI KAZANMIŞ.

Misafir

Kim gerçek suçlu,kim suçsuz ayrımında büyük hatalar... İçeride babalarının kesesinden boşu boşuna yatanlar... Her şeyi aşure çorbasına döndürdüler... Bu nasıl istihbarat,bu nasıl kanun,bu nasıl adalet?

salhor

Mahkeme kavramı, bende şu intibâ'ı uyandırır: Mahkeme, hâkim ve savcı olan iki insanın ağırlıklı olarak mes'ûliyet yüklendiği ve açıkça Cenâb-ı Hakk'ın, HAKK sıfatının tecellîsini en kusursuz şekilde tahakkuk ettirmek gibi fonksiyonu olan bir müessesedir. Bu iki insan, insan sıfatının umûmunda bulunan binlerce kusur ve noksanın en azını bile nefsinde bir SAFRA olarak gören kişilerdir. Mahvedebilirler, adâleti tam sağladıysalar, ne iştahları kesilir, ne uyku düzenleri bozulur. İdamsa idam, beraatsa beraat. La'net olasıca FETÖ, bu en güzîde insanlarımızı da ifsâd etti. Her kurumu kaldırıp bir tarafa atabilirim; ama şu telâfisiz ifsâdı hazmedemem. Çünkü Allâhü Te'âlâ'ya vekâlet etme konumundadırlar bu iki insan. Hiç lâ-kayd veya mes'ûliyetsiz olabilirler mi? Şu anda, ömrümde ilk def'a evlâdımın darma duman olan yuvasının direği l5 aydır tutuklu ve hâlâ bu günahsız insan sürünüyorken zikrettiğim güvenden vazgeçemiyorum. Çünkü ben bir devletin elemanıyım. Onu helâk olmuş görmek istemiyorum.

beyler beyi

burnuma pis kokular geliyor.

  • 1