BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22

Hollywood müdafaa cephesi

Böyle bir utancı bile gurur vesilesi gibi pazarlayan devletçilik anlayışıyla, Türkiye'deki sinema sektörünü kıyaslayınca karşıma çıkan filmler pek iç açıcı gelmedi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Haci Paristeki havanin sicakligi ile Izmirdeki havanin sicakligi ayni olsa dahi Izmirin havasi bir baska guzel. Turistler guzel seyler icin geliyorlar. Her milletin kendine ozgu guzel buldugu seyler var, ornegin kimisi tarihi, kimisi gelenekleri, kimisi dogal guzellikleri, kimisi alisverisi, kimisi denizi, kumu, ... sever. Bunlara cok takilmamak gerek.

Kerim

Pahali yapimlara gerek yok. Dogru bir sekilde anlatsinlar, ucuz bir yapim dahi, kahramanliklari ve yigitlikleri iledolu sanli tarihimiz icin, cok guzel bir eser olacaktir

Misafir

14 saat 48 dk olacaktı. (klavye azizliği) Paris benim İzmir imden 54 dk daha fazla -güneşleniyor-.

degarip

İlk Osmanlı Halifesi ; Osmanlılar'da ilk olarak Sultan II. Bayezid oğlu olan Yavuz Sultan Selim Han'a nasip olmuştur. İslamın 74.Halifesi konumuna gelen ve 9.Osmanlı Padişahı'dır. Ayrıca biz tarihi senaristten değil kitaplardan araştırarak öğrenilmesini istiyoruz

Erol Baron

Türkiye'de herkes şuna inanır.... Turistler Türkiye'ye güneş, kum ve kebap için gelirler. Birde ucuzluk için..... Ucuzluk, kum, kebap için bu deyim doğru ama güneş için yanlış..... Çünkü, bugün güneş İzmirlilere yüzünü 13 saat 54 dk gösterirken, aynı güneş Parislilere 14 saat 4 dk parlıyor..... Demek istediğim, "dış güçler" güneşe bile müdahale etmişler ama icabına bakılacak tabi -:)

  • 1