BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15

Hollanda'dan skandal Türkiye açıklaması!

Türkiye'nin yurt dışındaki gençlerin 'Türk dili ve kültürü ile dinlerini unutmamaları için' bazı Avrupa ülkelerinde açmaya hazırlandığı hafta sonu okulları, Hollanda tarafından 'endişe verici' bulundu. Hollanda Başbakanı Mark Rutte, bu konudaki kaygıları Ankara'ya ileteceğini söyleyerek, "Öğrencilere kurabiye pişirmeyi öğretmeyecekleri kesin" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
serhat

Hükümetin kendi vatandaşının ana dilini inancını gelenek ve göreneklerini unutup asimile olmamaları için atılmak istenen bu adımlara itiraz eden karşı çıkan kişiler Fetö dende PKK dan da daha aşağılık ve haindirler.

Antimisafir

Misafirler de keşke oralara gidip sıfır enflasyon yalanlarının hakikatini öğrenseler...Zeytin ekmek bile bulamadan sıfır enflasyonlu alçak sürünme refahını yaşasalardı keşke..Memleketin kadrini bilmek için bunları 6 ay oralara yollamak gerek..

Turkiye

Senin Allahtan korkun yokmu elinde ahlak ölçen aletmi var

Turkiye

Misafir Allah seni ıslah etsin..vicdansız...

bukus88

Kurslarda el yapımı bomba eğitimi mi verilecek?!!! Böyle sert tepki veriyor Hollanda. Irkçılığın kitabını yazıyor bu Hollanda.Yazık.

Misafir

Hollanda 115 ülkede aynı uygulamayı yapıyor..iki yüzlüler

medeniyet dediğin

türkiyeye her vakit insan hakları dersi veren batılılar türkiye kendi vatandaşlarının haklarını istedimi hemen değişiyorlar.demekki batılılar insan haklarını kendi kafalarına göre yorumluyorlar.

Misafir

avrupada Türk kizi sadece adind kalmis. büyük cogunlugunda ahlaki cöküntü had safhada

Emekli

Kendi dilini dinini korumak isteyen türkiyeye gelsin

Misafir

güzel memleketimin nimetlerinden onlarda yararlansın.. ne o sıfır enflasyon insanın canı sıkılır.. gelsinler anavatana hayatlarına biraz renk gelsin...

Misafir

Gelseler de Hanya'yı Konya'yı anlasalar ama işlerine gelmez.

kundemacı

Tam zamanı; ben yetkililerin yerinde olsam Avrupa' da yaşayan tüm Türklerin dönüş yapmalarını sağlarım. Değilse asimülasyona uğrayacaklar. Yazık değil mi Avrupa ülkelerinden o kadar oy geliyor. Bizde onlara hizmet amacıyla ülkelerine dönmelerini sağlayalım. Avrupa' da hanslar, Hollanda polisinin köpekleri ve faşistler ile mi uğraşacaklar. Gelsin ülkelerinde rahat rahat yaşasınlar.

MiSaFiR

Türk Kızlarına belki kurabiye pişirmeyi öğretebilirler; ama Türk Erkeklerine, Hollandadaki hanımlarla ''mercimek nasıl fırına verilir'' anlatılabilir!!!

Misafir

Turkiyenin iyi niyeti olabilir fakat hic bir kontrol yok, cocuga Turkcemi ogretirler yoksa asirilar beyinlerini mi yikar hic bir kontrol yok; Rutte hakli, ben sahsen cocugumu gemdermem, Turkcesini ve ulkemizin kulturunu evde kendim veririm.

  • 1