BIST 9.735
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.433,46

Hollanda, Türkiye'ye karşı harekete geçti!

Hollanda'da hükümetin büyük ortağı Liberal Sağ Parti, Türk siyasetçilerin ülkede seçim kampanyası yapmasının resmi olarak yasaklanması çağrısında bulundu. Yerel basında yer alan haberlere göre Başbakan Rutte, seçim kampanyalarını yasaklayacak düzenleme için harekete geçti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
FİKRET BODUROĞLU

Türkiyeli siyasetçilerin ,ülkelerinde siyasi çalışma ve propaganda YAPMASINI İSTEMEMELERİNİ DOĞRU BULUYORUM.ADAMLAR ÜLKELERİNDE HUZURSUZLUK İSTEMİYOR.

Sedat

Hollanda Almanyanın gazına gelip haddinden fazla ileri gitti. .Almanya Hollandayı Türkiyeye karşı nekadar gidebilmesini görmek için Hollandayı deneme tahtası olarak kullandı. Sonra Türkiye tüm ipleri koparacak kaşar ciddi olduğunu görünce kendi geri çekildi ve yine diplomatik kanallara yöneldi. Hollanda sap gibi ortada kaldı, ve şimdi yine bende varım demeye getirip Türkiyenin ilgisini çekmeye çalışıyor. .Ama Türkiye Avrupa devletlerine muhtaç değil, helede küçük kırallıklara hiç değil. .Hollanda dedikleri gibi akıllı bir devlet ise eğer, hatasını anlasın ve resmi elçilerle yolunu bulsun. .yoksa hep duvara çarparak bundan sonra. .Holllandaya be gerek var. .Biz avrupa ole işimizi İngiltere, Fransa ve Almanya gibi devletlerle görürüz görmesekte onlar düşünsün. .Asyalı mal satmak için kapıda bekliyor.

Misafir

Sayin Erdogan ve Sayin Hollanda basbakani cok guzel anlasmislar. Rutte Turkiyeyi karalamakla Hollandanin oylarini aliyor. Sayin Erdogan Hollandayi karalamakla Turkiyede oy aliyor. Ben salakmiyim bilmiyorum.

Misafir

Yasaklariniz bize sokmez siz kim oluyorsunuz be bizim siyasetimize karisamayacaksiniz

Misafir

Pkk yandasi hollanda hep turkiye ile ugrasiyor namussuz sefersiz hollanda

Misafir

Hollanda bizi sinir etme zaten canim sikkin kotu olur valla

Misafir

Hollanda bizimle ugrasma

Misafir

Korin isimli hollandali kadin kuvetten cikip camasir makinasina girmisti ne guzel yikanmisti icinde gicik

Misafir

Hollandali kadin korinin camasir makinasina girmesi geldi gozumun onune simdi tertemiz olmustu valla

emir

Yapın evladım yapın.Zaten yaptığınız tek iş,Reis'e çalışmak.Türkiye'de sermayesini tüketti,ha bire omuz çıkıyorsunuz.Dışarıda kahraman(HERO) rölünü oynamak da mahirdir.

Gonca yigit

Sivas ne zaman yatacak

Yeter

Sow teim .bizi karıştırmayın ne yapıyorsanız yapın gecen secimin ceremesini daha bitiremedik alsana bir bela daha biz burda verilen sosyal hak hukuktan memnunuz huzurumuzu kaçırmayın mümkünse gelmeyin.

kundemacı

Yasaklasınlar, onların ülkesinde de seçim yapılacağı zaman bizde; Hollanda' lı siyasilerin ülkemizde siyaset yapmasına izin vermeyelim. Ha diyeceksiniz onların siyasileri seçim propagandası için bizim ülkemize gelmiyor. O halde bizim siyasilerde Hollanda' ya gitmesin. Çok yerinde ve doğru bir karar.

Merhaba

Bizim buradaki akıl fukaralarına iş kapı si acildi sezonluk 😅 24 haziran a kadar.

Has

Allah'tan sik sik 😊secim var yoksa bizim burdaki varlığımız onlarin umrumda olmazdı

Misafir

Giden yok ama gidecekler ya da gitmeyi deneyecekler yine...Hollanda kaşınmıyor bizimkiler olay çıksın mağdur olalım istiyor.

Cevat

Ümmet siyaseti izlenirse, Müslüman kimliği ön plana çıkarsa,, hırıstiyan AVRUPA Karşına DİKİLİR. Bu kimlikle siyaset yaptırmaz.. Olayın özeti budur..

Kerim

Uyanin geri.... kalmış vatandaş o secim bu secim burdaki geleceğinin içine ettin farketinmi kerizittin.

halk

hakli adamlar ve cok dogal ve normal dir avrupada binbir mileten insanlar war herkes istdigi gibi gelip siyaset mitingi yapmamalidir

Tx

Gelmeyin siz bizden uzak biz Allah'a yakın cehennemine beni ortak etme

Misafir

Avrupadaki akp yandaslarinin yuzde 98 si isi gucu olmayan yan gelip devletten bedava odenek alan kisim; bunlar nesilden nesile beles yasar calismayi hic sevmezler, Sayin Reis sen bu belescileri Turkiyeye geri al onlarin ayliklarini sen ode ve ayni zamanda oylarindan yararlan ve buraya parti propagandasi icin adam gondermene gerek kalmasin.

Eyyyy

Son secimde milleti itle bogusturdular sonra basbakan almanyada merkel e secim bitti gecmisi unutalim dedi anlayana kufur bizim hanzolara nenni

Misafir

Hollanda kaşınıyor ne yapmak isticek.

Xl

Gurbetcilerin ekmegiyle oynamayin secimden secime gelip bizim huzurumuzu kacirmayin bizim de gelecegini düsünmemiz gereken cocuklaramiz var beni abtal yerine koymayin.

Misafir

Fatma Betul Kaya showunun sancilarini buradaki vatandas daha cekmekte, gelmeyin kardesim.