BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.309,35

Hollanda polisi Erdoğan posterlerine bile tahammül edemedi

Hallanda'nın Rotterdam kentinde bir işyerinin dış duvarları ve vitrinine asılan Erdoğan posterleri için polis operasyonu yapıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
vatandaş

AKP niye kızıyor anlamış değilim. Aynı şeyleri içerideki tüm muhaliflere karşı kendileri uyguluyorlar zaten. Bizim bir atasözümüz var "Kendine yapılmasını istemediğin bir hareketi başkasına yapma!" diye. Kendileri yaparken iyi, başkası bunlara yapınca tü kaka oluyor. Allah ıslah etsin.

Misafir

memleket onların.niye posteriniz asılsın ki?birkaç gün önce hollanda da seçim oldu.seçim öncesi türkiye de, hangi hollanda liderinin posterini astınız?şimdiye kadar, hangi avrupa parti liderinin posterini astınız?özgürlükler kılıfı ile avrupa üzerinde baskı kurmak istiyorsunuz.özgürlükleri siyasi emelleriniz için kullanıyorsunuz.niyetinizin, bağcıyı dövmek.niyetinizin, bağcıyı kovmak olduğu gayet nettir.

halil

seni görmek zorundamı elin gavuru

misafir

AKP TAM BIR TERBIYESIZ.AVRUPADA ITIBARIMIZ SIFIR.

Misafir

Sen de onların Başbakanın posterini Türkiye'de astırma...

misafir

normaldir türkiyenin yarısı tahammül edemiyor herekese saygı göstermek gerrekir

Misafir

faşistin faşiste laf atması devri

eklam afişleri

Hollanda'da eklam afişleri, poster ve billboard, Belediye Kent Estetik Kurulu onayına bağlıdır.. AYRICA reklam afişleri Vergilendirilir!...

bizHAYIR derizr

Evet demek Barzaniyle aynı oyu kullanmak demektir,adam malum .

BARZANİYE HAYIR.

BEN NEDEN BARZANİYLE AYNI OYU KULLANAYIM Kİ??,MEMLEKETİMİ SEVİYORUM AMA ONU HAYIR.

BARZANİYE DE HAYIR.

E BARZANİYİ DE GÖRDÜK,BAYRAĞI ÇEKTİRDİ,HARİTASI DA MALUM OYU DA EVETMİŞ,DEMEKKİ BİZ BARZANİYLE AYNI OYU KULLANAMAYIZ,FETÖ DE EVT DİYOR,YETER ZATEN,BUNLARIN AMAÇLARI BELLİDİR,HAYIR DİYEREK BOZACAĞIZ.

AMAN FIRSAT ÇIKTI

ORADA KAMU DÜZENİ ÖNEMLİ,YEREL BELEDİYE SEÇİMLER ÖNCESİ OLASI TATSIZLIKLARI ÖNLEMEK İÇİN YAPMIŞTIR.HERŞEYEDE ATLAMAYALIM,OY İÇİN.

Kaç Kere

AKP de Türkiye'de HAYIR pankartlarına, Merak Akşener'in konuşmasına bile tahammül edemiyor.. Onlar faşist ise çuvaldızı da kendine batır akp..

EVET

Dostu düşmen gördünüz değil mi , DEVLETİMİZİN MİLLETİMİZİN YANINDA OLALIM..EVET EVET EVETTT

  • 1