BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.431,65

Hilal Kaplan'dan Alparslan Türkeşli Kadir Mısıroğlu yanıtı

Sabah yazarı Hilal Kaplan, CHP'nin hedefindeki tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'na destek çıktı. Kaplan, bugünkü yazısında Mısıroğlu'nun 'Lozan, Zafer mi, Hezimet mi..?' adlı kitabını gönderdiği Alparslan Türkeş'in teşekkür mektubuna yer verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
esenler

Körlerle sağırlar olmuş."Samsun'da 7 gün 7 gece 19 Mayıs kutlanacak. Bir de Atatürk 19 Mayıs benim doğum günüm dediği için pasta da kesilecek. Bu pasta halka dağıtılacakmış. Mustafa Kemal gelip mumları üfleyecek mi onu bilmiyorum." diyen Atatürk düşmanı Hilal Kaplandan beklenen de budur zaten.

ALİ

Sürü insanı cahil bir milletiz fesli meczup deli de hakaret et bi okuyun adam belgeleriyle ne yazmış ADAM yüzde yüz haklı çünkü resmî belgesiz yazmıyor konuşmuyor bir yalanını söyleyin iftirasız bizde sövelim ama bulamazsınız

1915

Bu Püsgüllü Ruhhastasini gündeme getiren herkes SUC islemis sayilir ve Dünyada olmazsa Ahirette Ellerim yakasinda olacakdir.Nankörlüge Benim Dinimde yer yok

salih kara

Diyanet İşleri Başkanı bu fesli meczubu ziyaret etti ve "insani gerekçeler" dedi; sormak lazım: Ey Diyanet İşleri Başkanı sen şehit yakını ya da gazi ziyaret ettin mi "insani gerekçelerle" !?..

Misafir

KADİR MISIRLIOĞLU 1995 YILINDA FETÖ NÜN NASIL KÖTÜ BİR MAHLUK OLDUĞUNU BELİRTEN YAZI YAZMIŞ ALPARSLAN TÜRKEŞE DİYOR ...HİLAL KAPLAN YAZIYOR YAZIYI.İSTABULDA BELEDİYE BAŞKANI 1994- 1998R.T.E.

Vatandaş

Siyasetçi terzi gibidir, herkesin üstüne göre elbise diker. Türkeş de sanırım böyle davranmıştır. Cumhuriyet düşmanları için bulunmaz bir fırsat.

Misafir

ülke ve topraklar müsluman atalarımızdan yadigar, sen terket yeen,

Misafir

nolcak Atatürk düşmanına Atatürk düşmanı destek verecek sasacak ne var bunda

MİSAFİR

MISIRLI OĞLU İYİ BİR İNSAN VE GÜZEL BİR İLİM SAHİBİ MÜSLÜMAN KENDİSİNİ SEVİYORUZ

Misafir

cahilsiniz cahil araştır da bi bak

Usta

Keske yunan alsa diyecek kadar zavalli birisini destekleyenler Ataturk ve silah arkadaslari olmasaydi ulkende canlar calar sizlerin adlarida coni olurdu bu ulkede ezanlar okunuyorsa bunu Ataturke ve kahraman Turk ordusuna borcluyuz beyenmiyorsaniz bu ulkeyi terk edin

ALİ

TÜRKEŞİN ALİCANANPLIK GÖSTEREREK TEŞEKKÜR ETEMSİ BU KAÇIĞI ONAYLIYOR MANASINA GELMEZ. HİLAL KAPLAN CB. NIN TAVRINI GÖRDÜKTEN SONRA YALAKLIĞA BAŞLAMIŞ DURUMDA. AVRUPADAN BİLE ÖNCE KADINA ÖZGÜRLÜK VEREN KADINI İNSNA YERİNE KOYAN ATATÜKE KÜFÜR EDENLERİ SAVUNANLARIN KADIN OLMASI NE GARİP. ÇIKAR UĞRUNA KENDİLEİNİ BİLE UNUTUORLAR. KAÇIK KADİRİ SAVUNMAK ONUN SEVYESİNE DÜŞMEK TİR. CUMBHURİYET DEMOGRASİ MEDENİYET DÜŞMANLIĞIDIR. ARKADAŞINI SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU BUNUH İÇİN SÖYLERLER.

Misafir

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, İsmet İNÖNÜ ve Kahraman Silah Arkadaşlarını sevip saymak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Damarlarında TÜRK ve MÜSLÜMAN kanı taşıyan Halkı için ULUSAL bir İBADET tir. NOKTA

Misafir

kitap oku kitap ufkun açılır

Erol Baron

Edirne'den dışarı adımını atar atmaz yok olan K.Mısırlıoğlu gibileri bile Türkiye'de haber olabiliyor.

SİVAS

CUMHURİYETE ATATÜRK E MEHMET AKİF E LAF SÖYLEYECEK KADAR ALÇALAN KEŞKE YUNAN GALİP GELSE DİYECEK KADAR HAİN OLAN BİRİSİ KENDİNE GELİNCE BOĞAZ DA LÜKS RESTEURANT SAHİBİ 1000 METREKARESİ DE KAÇAK YAPI SAHİBİ UTANMADAN ARLANMADAN İNSAN YÜZÜNE ÇIKAN BU MECZUP U SAVUNMAK UTANÇLARIN EN BÜYÜĞÜDÜR.AYRICA RAHMETLİ TÜRKEŞ İ O HAİN AĞZINIZA ALMA SENKİ HABUR REZALETİNDE BAĞRAĞIMIZA DA LAF UZATACAK KADAR NANKÖRSÜN.

Misafir

Hilal Kaplan adındaki kadın,Kadir Mısıroğlu adlı Yunan vatandaşını destekliyorsa o da Yunan konsolosluğuna gidip vatandaşlık için müracaat edebilir!

Misafir

sizinde sesiniz 80 senedir çıkıyor. devriniz bitti. hakikat dönemi başlıyor... tüm gavurların gavurlukların eriyip bittiği dönem başlıyor. türkiyeye özgü sanma. dünyada başlıyor ve tüm sistemler çökecek.

Misafir

kadir mısıroğlu hain değil. atatürkü sevmiyor o kadar. kimse sevmek zorunda da değil. halkının zorla k.kore liderini sevmesi gibi bişey değil mi bu? seven sever sevmeyen de sevmez. nasıl ki şimdi bazıları tayyibi sevmiyor... olabilir. seven sevdiğiyle beraberdir.

Misafir

türkeş yaşasıydı bu fesli kadiri bu ülkeden postalardı yunanistana

Misafir

haine yapılan ziyaret hainliktir.. doğru..pkk ziyareti yapan cehapelilere anlat o halde

Oguzhan

Türk bayraginin adi degissin, ahmet altan bizim canimizdir gibi guzellemeler yapip fetullah' şiir yazan hilal kaplan. Milletin akliyla alay etmeye devam et. Attik hafizaya beyin bedava.

Misafir

gitsin yunanistana artık yunanlı fesli kadir seni istemiyoruz atatürk düşmanı utanmadan yunan galip gelseydi diyenden ne beklenir

erenTürk

Ne iddiası be'' Atatürk'ü seven ahmaktır'' dedi daha 3 gün önce.Atatürk'ün kendisine,annesine neler söyledi ama Saray tarafından kollandığı için dokunulmuyor.Şimdi bir savcı çıkıp soruşturma başlatsa savcı anında fetöden metöden bişeyden alınır.

OKLAVA

Keşke YUNAN galip gelseydi diyen hiç kimseye,anam babam kardeşim olsa Muhabbet duymam,Atina belediyesi Anıt mezar yaptırsın orada defnedilsin Hak vaki oldugu zaman