BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28

Hesaplaşma vakti! CHP'de oy kaybının nedenleri sorgulanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi, 1 Kasım seçimleri ile karşılaştırdığında, yüzde 2.5 kaybetti. Parti, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den de yaklaşık yüzde 8 az oy aldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylarından ayrıntılı bir seçim değerlendirmesi istedi. CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu o değerlendirmeyi bugün saat 11'de yapacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
HAİNLİK ÇOK

NEYİ HESAPLAŞACAKLAR SATILMIŞ KEMAL VEKİL SATTI. İNCE SELLO AŞKI TERS TEPTİ. KEMALİN HEDEPEYE OYLARI VERİN HESABI. DİKTA ÖZENTİSİ APOLET SÖKME ADİLİĞİ YAKMAK YIKMAK KEMALİN İHANET HAİN ÇETELERİNLE İŞ BİRLİGİ DAHA YAZALIMI NEYİ SORGULUYORSUNUZ.

mim cim

CHP'nin oy kaybı nedenleri araştırılıyor. ittihat ve Terakki'nin cumhuriyetteki ardılı CHP teknik ömrü bitmiş bir araca benziyor; bu araba neden çalışmıyor? ne gerçek anlamda çağdaş, ne de ilkeleri günümüze hitap ediyor, ne solcu, ne bir sınıf partisi. CHP bir sosyal dinamikleri olmayan memur ''küçük burjuva'' partisi.

beyler beyi

chp de pkk feto terör yandaşlığı partide ne ararsan var önce bunu sorgulayın,iki 2,ye adam olun adam yurt sever olun insanları ayrıştırmayın.üçbeş kalabalık görünce havalara girmeyin sonra havanızı alırız böyle.

Cuma Hergün

HDP li yoldaşlarına verdiler ya.Söz konusu ihanetse CHP sevgisi teferruattır!

  • 1