BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16

Her gün namazda Fatiha Suresi'nin emredilmesinin hikmetleri

Hiç düşündünüz mü niçin her gün namazlarımızda fatiha suresini okuyoruz diye ?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Namazın vakitleri ve abdestin nasıl alınacağı apaçık yazıyor. Sadece namaz rekatları yazmıyor

O.E

Otelinize kaçak kat çıkarken neden Fatihayı düşünmedin.

Misafir

aferim babasının izinden gidiyor paralar cukka

menekşe

Yazıklar olsun Fatiha süresini bu kadar kısa izah etmek çok ayıp. sadece 2 ayetle olmaz canım Baban gibi Şöhret olmak istiyorsun ama maalesef. olmadı yazını kaldırtırsan bence iyi olur..

SABAN ARSLAN

KARDEŞİM SELAM BİLE ALMAZSINIZ. (ZEHİRLİ BAL OLAN) ŞÖHRET HASTALIĞINA YAKALANMIŞSINIZ, BİRDE RASULULLAHIN YAŞANTISINDAN MI BAHSEDİYORSUN? SELAM VERMEK SÜNNET, ALMAK FARZDIR. KAÇ DEFA FARZI TERKETTİN HATIRLATIRIM. VESSELAM

Mehmet

Amin. Elhamdülillahirabbülalemin.

Misafir

babası yetmedi bir de oğlu çıktı paraya mı sıkıştınız

S.Zor

2. Beyefendi diyor ki yazısında bizlerin İslam'ı peygamberimiz gibi yaşamamız mümkün değilmiş. Neden? Peygamberimize inan Kuran ile bugünkü Kuran başka mı? Hayır değil. Peygamberimiz güçlü ve dirayetliydi, sabırlıydı ve mücadele ediyordu. Nasıl? Elbette ki Kuran sayesinde ve ondan aldığı bilgilerle. Bugünkü insanların işine gelmiyor Kuran'a uymak. Sanki bu kitapta 3-5 kural varmış gibi onları yapınca kurtulacaklarını sanıyorlar. Gerçeği görmek istemiyorlar. Mücadele etmek istemiyorlar. Öğrenmek ve gelişmek istemiyorlar. Bu adamları dinlemek ve masallarda boğulmak işlerine geliyor.. Haydi selamlar.

S.Zor

1. Sayın İnternet Haber. Öncelikle selamlar. Sizler bu başlığı atmakla Allah'a karşı yalan söylemiş oluyorsunuz ve iftira atıyorsunuz. Kuran'ın hiç bir yerinde namazda Fatiha suresinin emredildiği yazmaz. Bırakın onu namazın vakti ve rekatı bile yazmaz. ( Salat ile namazı karıştırmayalım ).Bu din üzerinden iftira atan yalancılar da, Kuran'da peygamberimizin onlarca defa sadece Kuran'a uyduğu ve elinde Kuran'dan başka hiç bir şey olmadığı Allah tarafından bildirilmesine rağmen ( En'am 50-51 ...vb ), hala bile bile peygamberimize iftira atarak, sanki peygamberimiz Kuran'da olmayan şeyleri yapabilirmiş gibi ( İsra 73-75 ) yalan söylemektedirler. Bunun adı düpedüz şirktir.

Agirili Ferzende Beg

helal olsun internethaber,akp ,tayyip ve irkcilarin reklamini enaz yapanlardan,bizlere iyi ve dogrulari sunun.tesekkurler.

Misafir

Allah razi olsun bunu bizlerin okumasina vesile olanlardanda

Misafir

Said HATİPOĞLU din alimi mi de Tv.lerde dini akıl, fetva veriyor. İnternet haber de yazı yazıyor. Babasının oğlu olmak ve rabbimin yakışıklı yarattığı için şanslı olmasından başka meziyeti yok. Bu nasıl birşey açıköğretim de oku Fatiha suretinin hikmetini bize anlat.

Misafir

bir şeyin aslı varken kopyası ne ol ki.Said

Hakkı

Bu ne olum ya çakma recep ivedik

Kimmeryalı

Milleti kandırıp durmayın YETER! Ülke yönetme bilgi ve becerisi olmayanlar kaldığı sürece her gün sebepsiz masumlar ölür sizde dinle kandırmanın nimetlerinden sonuna kadar faydalanırsınız!!!

Erdoğan yüksel

AMİN AMİN DİLİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN SENDEN

Corel

Babana la iyi dezge yapmışsınız

  • 1