BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.497,16

Hepimiz Süleyman Soylu'yuz!..

Bu ülkenin evlatlarını zehirleyen uyuşturucu mafyası insan değildir ki insan hakları olsun. Kırın alçakların o bacaklarını. Yaşatmayın.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Denetimli serbestlik adı altında uyuşturucu satıcıları ,kullanıcıları okullarda hizmetli görevi yapıyorlar. Sayın Bakanın bu işlere ciddi şekilde eğilmesi gerekiyor.

alara

bu uyuştucu işi ciddi, fetoşun okullarının bu kadar öğrenci toplayabilmesi o zaman her gün gazetelerde sanırım bilinçli olarak uyuşturuccu okul bahçesinde, ortaokula indi ilkokula indi yazılarıydı, sonra ateist tanıdıklarım bile çocuklarını fetonun okuluna yazdırdılar napalım uyuşturucuya bulaşmazlar en azından dediler, feto okullarını tıka basa doldurunca nasıl olduysa tek satır yazılmamaya başladı okullardaki uyuşturucu satıcıları ile ilgili

Misafir

'Ben FETÖ üyesiyim' diyerek teslim olan Yüzbaşı serbest bırakıldı

Misafir

Türbanlı evlatlarımıza özgürlük!......İmam Hatip AKP'si Kadınlarımızı, kızlarımızı sadece bir cinsel obje derekesine indirgeyerek, örtmeye, eve hapsetmeye çalışmaktadır.

Misafir

Ne cumhur başkanı ne başbakan.. Süleyman Soylu gibi adam yok!

Misafir

elinize sağlık sayın yazar helal olsun Reisimize layık ülkemize vatanımıza layık içişleri bakanımız Allah ondan razı olsun

gencoglu

buna bile bahane bulmuşsunuz la siz asla iflah olmazsınız Allah sizi kaghhhruperişannn eylesin kahhar ismiyle kahhhretsin evlatlarınıııızzıııı asla siziiii bu tuzağaaaa düşürsün inşallah

haydar

‘Yakalarsanız ayaklarını kırın’ bu ne anlama gelir kısaca açıklamak lazım, ayakların baş olduğu ülkede başlarla mücadele etmesi beklenmez, sokakta uyuşturucu satışı yapanlar ayaklardır istediğin kadar ayak kır baş yerinde durduktan sonra o ayak değiştirilir, ama gel gör ki ülke yönetimini ele geçiren ayakları değiştirmek pek de kolay iş değilmiş...

Misafir

Zonguldak Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük'ün, yazdığı bir mektup gündeme bomba gibi düştü...... “NARSİZM, KİŞİLİK BOZUKLUĞUDUR”.. "Yaptıklarınızı midem bir yerden sonra kaldırmadı” diye konuştu.

Misafir

Yandaş yazardan 'ayak kırma' talimatı veren Soylu'ya destek Hıncal Uluç, "Dilerim polisleriniz, mesajı almışlar ve o alçakların bacaklarını kırmaya başlamışlardır" dedi.

Misafir

Epeyce efsane yaratmışsın da... Bütün bunları yazacağına normal hayata dönsen... "Demokrat Parti Eski Genel Başkanı" ve onun başındakiler;uyuşturucu imal eden,pazarlayan,okul önlerinde öğrencilere satanlar için idam cezası getirilmesi hakkında kanun çıkartsalar ya...Siyasi gösteri için esip gürlemek anlamlı değil ki...Yönetim onlarda...Lafla peynir gemisi yürümüyor.. O zaman idam öncesi ayak kırmaya da gerek kalmaz!

fursen

üstadım zevkle yazılarınızı okuyorum ancak bir eleştirim olacak,yazılarınız çok uzun.Biraz daha kısa ve vurucu olsa mükemmel olacak.

  • 1