BIST 9.511
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.492,22

Hepimiz masum bir tek Tayyip Erdoğan suçlu öyle mi?

Tepemizde uçuşan jetleri, koca koca demir yığınlarının altında kalıp can veren halkı, kendi ülkesinin insanı tarafından bombalanan askeri, polisi umursamıyor bu güruh.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 50 Adet Yorum
Kandırıldık

Bahsettiğiniz kesimi 12 - 13 sene boyunca Fetö örgütlenmesi bir terörist örgütlenmedir dedi durdu. Dinsizlikle, Allah düşmanlığıyla suçladınız. Şimdi ise Erdoğan ve AKP için diyoruz ki Fetö ile aynı yöntemleri kullanarak devlet içinde örgütleniyor kadrolaşıyorlar. Umarım ileride AKP için de siz kandırıldık demezsiniz. Yazınıza bakılırsa hepimiz suçluyuz bir tek Tayyip Erdoğan suçsuz.

akp siyasi olarak sorumludur

bunları buralar getiren sen ve senin gibiler siaysi sorumlular hesap vermelidir.Bu generalleri kim atamışsa hesap vermeldir.

Misafir

veya bir tek erdogan masum herkes suclu?? :-) sirf komedisiniz ya..

bahadır

be yazar efendi şimdi bu yakalanan hainlerde kandırıldık derse o zaman ne olacak bu kadar kolaymı bu işler lütfen kimseyi sevmeyin sadece karşılıksız olarak bu ülkeyi sevin ve nasıl daha yüceltebiliriz diye kafa yorun yalaklık devri artık bitsin.

bedii

darbelerde değişti kardeşim...hep askerin isteği ve hırsları üzerinden darbe olurdu bu kadar zaiat verilmezkenşimdi bir meczubun hırsı yüzünden asker müsveddelerinin işgale dönüşünü yaşadık milletçe çok üzgünüz...ALLAH birdaha böyle hain delileri başa vermesin...amin.

Misafir

fetö nün imzalı noter tasdikli darbe belgesimi gerekiyor delil sayılması için

adli vakaa

iyi de tayyip ne istedilerse vermedi mi neden Millet meclisimize saldırıdılar.

Misafir

tabanın samimiyeti de samimi d eğil bence.onlar da kandırılmış olduğunu bilselr de inanmazlar.kutsal kandırı...

ÖYLE Mİİİ

YOK,HEPİMİZ SUÇLU BİRTEK RTE MASUM ÖYLE Mİ?

Ahido

Bir okula destek veren Ecevit ile RTE'yi eşit tuttun ya kurban olsunlar senini idrakine.

Misafir

Hangi darbe tüm iletişim kanallarını darbe yapmak istediği iktidara açık bırakıp onların sürekli konuşarak kanal/kanal gezmeleri göz yumar.

ahirette görüşürüz

Ahmet diyosunki takva sahibi bir liderim var bende sana sorarım zinayi sucolmaktan çıkaran 2004 kim 2005 morgic yani faizle ev satma yasasını çıkarıp 3milyon kişiyi faiz denen harama bulaştıran kim BOP esbaskani kim eğer bunları yapan kişiye sen takvali diyorsan inan sen muslumanligi bilmiyorsun veya senin Müslümanlık anlayışında bir sapma var

Misafir

sizler var ya cumhurbaşkanının en büyük düşmanısınız.sürekli gaz ve methiye düzme .gerçek tesbiti yapmaktır.gazetecinin görevi .insanların ne düşündüğü seni ilgilendirmez.yanlış yapana yanlış demek insanlık onuru gerektirir.hele bunu itiraf en yücedir.kötüsünüz kötü.

selcen ozan

efendi önce bir sen uyansan memleketi yönetenlerin kandırılma lüksü olabilir mi????? sonuçları ortada vijdanınız rahatsa iyi uykular Rabbim akıl ihsan etsin....

Misafir

Çok doğru diyon kardeş! Şu Recep Bey'e bak! Darbe olmuş istifayı düşünmüyor! Bak bak bak! halka çağrı yapıp milleti meydanlara döküyor ! İşmi bu şimdi! Öyle ya çağrı yapıp ben burdayım gelip beni alın demesi gerekirdi! Tebrik ediyorum kardeş! Böyle devam !

Misafir

Çok doğru o şehit edilen 240 kişi de senaryo gereği şehit edildi. değil mi?! Ya da siz şehitlikten anlamazsınız öldürüldü mü demeliydim ?! Hadi canım kafanızın basmadığı şeylerle ilgilenmeyin

ahmed

bi ALLAH dostu sayesinde erdoğanı çok sevdim ona atılan iftiralarde asla ondan şüphe duymadım onun uğruna insanlarla internet sitelerine arkadaş sohbetlerinde tartıştım mutluyum gururluyum ALLAH korkusu olan paygambersevgisi olan takva sahibi bi liderim var.

fidan

kardeşim bu haşaratlar nerdeyse memleket elden gidiyordu farkında bile değiller vatan hainleri hepsi..

HALK ADAMI

Düşmanlık ettiğiniz o Tayyip Erdoğan'ın bir sözü, Türkiye'yi büyük felaketten kurtardı.

Misafir

doktordan beyininin olup olmadığına dair rapor al. öyle yorum yaz

Misafir

sen kime güzelleme yapıyorsun ? netanyahu ?

Misafir

sen obama demeye devam et. Biz Tayyip deriz

Misafir

sen nerden biliyorsun sunulmadığını. sunulmamışsa bile sunmak zorundalarmı. kendi ülkesine düşman senin gibi zevatlar varken bu üşke iflah olmaz

misafir

Bu konuda suçsuz olan tek kişi varsa sayın Cumhurbaşkanıdır.Asıl suçlular sizin gibi kalemşör gaztecilerdir.Doğruları yazmadınız.

bak sen

biz uyandık ta,devletin başınakiler uyandı mı acaba?