BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80

Helikopterde Satranç Oyunu!

Acaba Eşref Bitlis’in ve Aydoğan Aydın’ın Genelkurmay Başkanı olma ihtimalleri mi vardı?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Maden öyle o zaman bu sorunun cevabını konuyu iyice araştırıp sonucunu görüşünüz ile bildirseydiniz ya

antalya lı

bu iş benim kafama yatmadı yatmıyor. aklıma kaza gibi hiç gelmiyor. çok ince araştırılmalı

21

pilot acemi olabilir ama aydoğan paşa 30 yıldır o bölgede görev yapıyor onunda mı yüksek gerilim hatlarından haberi yok bahçelinin dediği gibi sbotaj olabilir

anzavur pak

AYDOĞAN paşanın genelkurmay başkanı olma ihtimali yurt dışından değilde yurt içinden birilerinin işine gelmemiş olabilirmi acaba.

Misafir

HPG, Şırnak'ta gerilim hattına takılarak düştüğü açıklanan helikopteri vurduğunu açıkladı

sahiplik

sayın beşer,sürekli CUMHURİYET diyip bu ülkenin rejimini karalamayın,sanki suikastleri yapan CUMHURİYETmiş gibi algı oluşturmayın ve ekmek yediğiniz CUMHURİYETe laf söylemekten başka şeylerde yapın mesela,sevdanız osmanlı olabilir ama artık o bitmiştir tekrar geri gelmesi falan zaten söz konusu dahi olmaz size tavsiyem CUMHURİYETinize sahip çıkında oda elinizden gitmesin,yoksa bukadar rahat olmamazsınız!!

evet

rüşvet yediği abd mahkemelerince sabitlenmiş olan komutan türkiye de ceza almak bir tarafa adı bile basın tarafından açıklanmadı korumaya alındı görevine devam etti ama şimdi anlıyoruz ki bunun karşılığında birilerinin esiri olmuş ülkesine hainlik yapanlarla iş birliğine gitmek zorunda bırakılmış.

tam isabet doğru yol.

abd uçak şirketi lookhead sıkandalına kadar gidilip kim rüşvet yemiş sonra ne olmuş geriye dönük araştırılmalı ama kim yapacak kimin işine gelir eğer araştırılma tam ve kapsamlı yapılsa taşlar tam olarak yerine oturacak fetö nün gelişmesi adım adım ortaya çıkacak ama imkansız olmaz.yapılamaz.

tam isabet

bu gün bunları araştırırsak altın dan fetö ve kuruluş amacı hatta gizli kalmış ortaya çıkması imkansız kişiler bazıları ölmüş bile olsa türkiye nin tüm iç ve dış düşman birliktelikleri ortaya çıkar ama araştırmak kimsenin işine gelmez.

  • 1