BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.429,41

HDP'lilere büyük şok hiçbiri bunu beklemiyordu

Kocaeli F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ı ziyaret etmek isteyen HDP'lilere polis izin vermedi. Bunun üzerine HDP'li heyet araçlarına binerek geri döndü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

hazır gitmişken onları da içeri tıksalardı keşke

Adil Adam

bU TÜR YASAKÇI UYGULAMALAR UMARIM ALEHHE DÖNÜŞMEZ

Sivasli

Hainligin adi Özgürlük olamaz Iste Türkiyem kendine geldi noksan bir sey var Özgürlük diye yürüyüp Hainlik Yapanlar Tutuklanmalilar.

hasan

sizin olduğunuz yerde elinde silah tror varsa ve darbeden medet uman grizekalılar aldukça demokrasi deil.savaş hukuku gecer kardeşim..geçin bu ayakları..abd belçika almanya ingiltereye bak hele bi..teror var diye trump ülkelere giriş yasağı verdi be..siz halen yaşadığınıza dua edin..salakmısınız nesin olum siz?

üğür

ya bırılerı hala demokrası dıyor ben 1948 doğümlüyüm yanı yetmiş yaşımı gectım a odeduğunuz demokrasıyı gürmedım üşağım ne demokrası timokrası ıkdıtar partısınden olmayan herkes aynıdır vekıl falan yemez ıster vekıl ol ıster olma bundan sonra büyle kım başkan herşey o

İŞTE BU YAV

İŞTE BU YAV.HATTA BU TERÖRİST YANLILARIDA ONLARIN YANINA TIKILSA YA.

misafir

türkiyedekürtdiyebirşeyyok hdplilerbizlertürküztürkiyecumhuriyetindeyaşayanherkeztürktürırkayrımçılığıyapantürkiyecumhuriyetiniterkeder sizlerdeomeçlisteoturmayıntürkiyeyitemsiletmeyendefolugiderburasıvatanızdeyilnrkadarhdpliveaşıkarıvarsadeolsunbuvatandan

Hasan

Almanya da istediğiniz gibi konuşun oradan beslenmiyormusunuz ?

Misafir

anca gidersiniz..haydi marş marş.. abazartaya kadar yolunuz var..

  • 1