BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28

HDP'li vekilden olay referandum sözleri

HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer'in Kuzey Irak'taki referandumla ilgili sözleri tepki çekti. Türkiye'nin tepkisine rağmen Taşçıer, HDP'nin referandumu desteklediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Türk

Allahım suratlara bak ya

Misafir

allah icin dünyada nu kadar kurt varken ne den varlıklarından rahatszsnz oluyorsnz Kurdistan devleti kurulmasından neden bu rahatsizlik

kartal

Bir milletin parası bu hain müsveddelerine yediriliyor, o hainlerde bu ülkeyi batıya satıyor. alışverişe bakın . Dünya tarihinde böyle birşey var mı?

Misafir

ne bekliyorsunuz Kürtlerden birlik olmasinlarmi kardeslerini desteklemesinlermi bu hainlik olmuyormu Kürtler arasinda. Allah düsmana firsat vermesin amin

Misafir

derhal soruşturma açılıp vekilliği düşürülsün bu ve bunun gibi hainlerin.

ahmet soydan

devlet Türkiyeli kürtlerle barışsın. yıktıkları ev ve eşya paralarını versin. bir evin eşyasına 5000 lira ödemek ne ile uyuşur. satmadan evler yıkıldı. bunlara çare bulsun. Barzani bişey yapamaz.

İ.E

İSTİYORSANIZ GİDİN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZATEN BURDADA BİZE ZARARINIZ VAR

QWE

NE BEKLİYORDUNUZ Kİ

Hakkı

HDP, PKK'nın siyasi kanadı olarak kurulmuş ve AKP iktidarınca da gerekli destekleyici düzenlemeler yapılmıştı. Hatta eş başkanlık sistemi kullansınlar diye 2820 sayılı Siyasi Partiler Kanunu'nun 15 inci maddesine 2/3/2014 – 6529/2 md. ile fıkra eklenmiştir.

Misafir

Helal veilim Helal Savunduklarina katiliyorum

  • 1