BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14

HDP'li Tan'dan çocuklar için PKK'ya çağrı

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan, PKK'ya çocukları bırakması için çağrıda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Toprak Sahin

Sayin ALTAN PKK ne zaman cocuk kacirdi??? PKK nin Uluslararasi Savas Sözlemesini imzaladi. Savas kurallarina uyacagini, savasta cocuklari savastirmayacagini acikladi. Bunlari sagir sultan bile duydun sen halen duymadinmi?? Sen 13-15 yaslarindaki cocuklar POZANTI cezaevinde AKP Devleti tarafindan tecavüze ugrarken neredeydin??? MISIR icin bir tarafini yirtarken ROJAVA icin hicbirsey söylemedin. Sebebi nedir acaba????????

Toprak Sahin

Sayin ALTAN PKK ne zaman cocuk kacirdi??? PKK nin Uluslararasi Sözlemesini imzaladigini sagir sultan bile duydun sen halen duymadinmi?? Sen 13-15 yaslarindaki POZANTI cezaevinde AKP Devleti tarafindan tecavüze ugrarken nerdeydin??? MISIR icin bir tarafini yirtarken ROJAVA icin hicbirsey söylemedin. Sebebi nedir acaba????????

RAMIZ DAYI

ÖYLE DE CAN BIR BAKARMISIN ACIKLAMAYA DIREKT PKK YI KARALIYIOR

hayırlısı

1 çocuğu bırakırlarsa bütün pkklıları özgür bırakmak zorunda kalırlar örgütte adam kalmaz

Mehmet Nas

Kardes ,altan tana agir elestiri ,aciklamasi ni beyenmesende ,øyle elestirmemen lazim

Toroslu

Iyi poli kötu polis oyununa benziyor bu aciklama.

adoo

Altan Tan muhafazakar bir insan olarak hiçbir aman BDP-HDP ye yakışmıyor...Umarım biran önce istifa eder

mahsum

tan senin ayilenden birtane niye dağda yok tabi malına mal katıyorsun başkalarının çocuğu gitsin.

adil

ezilen sadece kürt kökenli vatandaşların cocukları mı?neden bizim çocuklar isyanetmiyornedençalıp çırpıp esrar uyuşturucu peşinde değil kim diyor size okumayın iş kurmayın diye üç yaşında başlıyorsunuz çocukların beynini yıkamaya sonra da neden dağa gitti diye soruyorsunuz size kargalar güler ...

RAMIZ DAYI

SAYIN TAN BDP LI SIN SAYSIMIZ DA SONSUZ:AMA HADDINI ASMA BÖYLE BIR ACIKLAMA YAPMADAN ISTIFANI VERMEN GEREKIRDI:PKK HIC BIR ZAMA GÖNÜLSÜ KIMSEYI GÖTÜRMEZ HELE COCUKSA:YOKSA SENDE PPK NIN ICINDE KI TÜRKIYE AJANIMISI:

  • 1