BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.503,64

HDP'li Pervin Buldan'la Sırrı Süreyya hakkında flaş karar!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP 3. Olağan Büyük Kongresinde bölücü terör örgütü liderininin posterinin açılması, Afrin bölgesindeki terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin söylemler nedeniyle Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Misafir

akp nin işi gaydı hdp lilere soruşturma açmak,onları mahkemeye vermek,tutuklatıp hapse atmak.akp nin kürt politikası, onları ezmek üzerine kurulu.

Misafir

Onurlumu, Onurusuzmu olduklarini bilmem ama; cabuk satildiklarini iyi bilirim..Türkiye haric bütün dünya ülkelerine kullanimina acik.

Sivasli

Reis Hainleri o salona gömmeliydin bir emrin yeterdi

Misafir

salih müslümü kırmızı halıyla karşılayan akp yine suçsuz çıktı

ahmet

konuşan herkes sizin icin bölūcū

shmet

bir tek bunlar kalmış tutuklamadiğiniz

yorum

bunlar terörist...Afrin direnişi yaşasın diye slogan atan bu hainleri artık korumayın...yazık bunca şehit var....dayanacak sabrımız kalmadı...devlet bu milletin devleti ise bu hainlere gereğini yapar....

yorum

halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek suçu hafif kalır bu teröristlere...düşmanlığın ve ihanetten zirvesini yapmış bu şahıslar ihanetten yargılanıp gereği ne ise o yapılmalı....

Misafir

Halk artik biliyor herseyi biliyor sandikta halk gösterecek

sürün bu pislikleri

ulan size bu topraklarda değil nefes aldırmak mezar yeri veren devlete ben ne diyeyim. devlet bunları atalarının mezarlarıyla söküp atsın bu topraklardan. pisliklerine ihanetlerine göz yuma yuma hasır altı yapa yapa memleket hain yatağına döndü. pislikleri süpürme vakti gelmedi mi ? techir şart değil mi.

TC1071

bu topraklarda adam gibi yaşamayı öğreneceksiniz ya seve seve yada ..........

Misafir

toprak çok abi gömün gitsin

Burdayiz.

Bu ülkenin, ekmeğini, suyunu içeceksin, bu milletin paralarını yiyeceksiniz, silah bırakılmasına karşı çıkacaksın, sonra barış diyeceksiniz, sizi leşler, sizin yılanlığınızı asla unutmacağız.

üyee

Dağdaki teröristi etkisiz hale getiriyoruz ama meclisteki teröristler için bu durumu hala başarabilmiş değiliz...

Burdayiz.

Sizler yaşayan pis kokulu leşlersiniz, biz bu ülkede farkındaysan silahları bırakın, kan dökülmesin, silahları bırakın, dediğimizde neredeydiniz, o günleri de yaşadık, ama yılan olduğunuzu unutmuşuz, artık en ufak acıma olmayacaktır, çünkü sizler başkaların köpeği olmayı kabullenmişsiniz.

Misafir

HDP nin kongresi Türk basininda hic yer almiyor,haber yapilmiyor.Aslinda Türkiye ciktan bölünmüs...

dinsiz imansızlar

devlet artık bu pkk lı hainleri yedi cedlerine varıncaya kadar biliyor. çözüm sürecinin en güzel yanı bu oldu. gizli gizli örgütcülük yapanların hepsi meydana çıktı. şimdi yapılması gereken bunları yedi sülalesiyle birlikte önce vatandaşlıktan sonra bu topraklardan çıkarmak. tıpkı geçmişte eline silah alıp müslüman ahaliye saldıran hain ermeniler gibi. bu hainlerin alayını çoluk çocuk hayvanlarına varıncaya kadar sürün ırağa suriyeye. mallarını topraklarınıda devletine milletine bağlı kürt kardeşlerimize verin.

bir basit vatandaş

HDP de aynı AKP gibi seçim yapıyor. Demokrasi anlayışları tamamen aynı. Seçim demek bir den fazla adayın çekişmesi demek. tek liste ile seçime gidiliyorsa, seçime ne gerek var ki?

yüzdeyüzmilli

"Bir Türkmen'e cevap": Onurlu adam cocuklari ve kadinlari önüne katip arkadan kahpece Mehmetcige el bombasi atmaz arkada mevziye yatmis kahpelerle pusuya düsürmez. Onurlu adam burada trafik kazasi var deyip cagirdigi trafik polisini capraz atese tutmaz. Onurlu adam esiyle pazar alisverisi yapan sivil askerin ensesine sikmaz, onurlu adam babasiyla bayramlasirken uzman cavusun ensesine sikmaz, onurlu adam kurban payi dagitan cocugu linc edip katletmez, onurlu adam uykusunda uyuyan polisleri katletmez, onurlu adam kundaktaki bebekleri öldürmez, onurlu adam köy meydaninda insanlari kursuna dizmez, onurlu adam fistan giymez, sana daha cok onur örnekleri veririm size yakisan ama sigmaz buraya...Onur dedigin sey buysa eger???

ss.sebo

bu apo denilen şerefsizi de bir an önce zehirler misiniz, kanser mi edersiniz ortadan kaldırın artık

Misafir

Bizim Kürtlerle bir sorunumuz yok bizim PKK ile sorunumuz var hala birileri ayrılmak mı istiyor gider bu topraklardan öteye biz kanla kazandık bu toprakları öyle bedevaya toprak yok toprak uğrunda ölen varsa vatandır biz bu topraklar için oluruz savaşmadan bir karış toprak da vermeyiz bırak Ortadoğu'nun en onurlu halkı olmayı dünyanın en onurlu halkı Türklerdir tarihini oku gor

Misafir

Turkmen isimli yorumcuya, kurtler en onurlu milletse onurlari icin pkk ve islam dusmanlarina karsi gelsinler bizde onlara selam duralim

Misafir

Hapiste curursunuz insallah

Misafir

Adam açık açık apoya selam veriyor bu adam Türk olamaz bunu atın vatandaşlıktan ve tutuklayin

Misafir

terorü destekleyen, hendekci adileri kim niye yazsin ki?