BIST 9.556
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.490,17

HDP'li Buldan'dan çok konuşulacak AK Parti-MHP sözleri!

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Hakkari'de yaptığı konuşmada, "Seçimlerde, Hakkari'de yüzde 99 oy alacağız" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
hasab baran

demekki Hakkari de bir oyun dönecek seçimdem sonra başka planları var bozulmalı bu oyun.

Misafir

Akar’ın Gül’e gitmesi korkunun eseridir!............... "Bu açık baskı, 24 Haziran’da ortaya çıkacak tablodan korkmalarındandır" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim ittifakı ile fazladan 80 vekil çıkarma imkanı bulunduğunu hatırlattı. "Bundan her siyasi parti yararlanır" dedi.

YAZIKLAR OLSUN

SİZ NE AŞAĞILIK İNSANLARLARSINIZ ? MİLLETİN 10-15 YAŞINDA KIZINI OĞLUNU ZORLA ALIKOYACAK DAĞA KALDIRACAK AŞAĞILIKLARA DİYECEK SÖZÜNÜZ YOK MU SİZİN ALLAHSIZLAR ! ULAN DOĞUDAKİ KÜRT SİZE OY VERİYORLARSA ZULMÜNÜZDEN TEHDİTLERİNİZDEN KORKTUĞU İÇİN KARISINI ÇOLUK ÇOCUĞUNU KORUMAK İÇİN VERİYOR. AFRİNDE 10-12 YAŞINDA KÜRT YAVRULARINI ELLERİNE SİLAH VERİP ÖLÜME YOLLADINIZ ALLAHSIZLAR. BU AŞAĞILIKLARA DİYECEK SÖZÜNÜZ YOK MU. SİZDE KABAHAT YOK SİZİ KONUŞTURAN DEMİYORUM , SİZİN GİBİ ZULME RIZA GÖSTEREN ZALİMLERİ YAŞATAN DEVLETE YAZIKLAR OLSUN.

Misafir

evet onun icin turkiyenin bir cok beldesi bile hakkariden daha cok gelismis onun icin hakkari turkiyenin en cok criminal yetistiren ili sizin gibi terorustler oldukca orada yasiyan insanlar ezik ve rezil bir sekilde surunuyorlar. yatin kalkin kendinizle gurur duyun su bir gercek hic bir zaman hakkari sizin haya ettiginiz gibi bir yer olmiyacak her zaman vatan topragi kalacak

abcd

Hakkari Hakkari olalı ilk defa huzuru buldu, insanlar insan gibi yaşamaya başladı. Seçimlerde göreceksiniz % kaç aldığınızı terörist artıkları.

bilgi

1964 kisi oy vermis 2015 te

  • 1