BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31

HDP'li Altan Tan'dan her satırı olay açıklama! PKK...

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, PKK ve referandum sonucuyla ilgili olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Tan ''kimse PKK yanlış yaptı, hendek, iç savaş, çatışma, şiddet, terör, yanlıştı' diyemiyor yüksek sesle" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
msafir

bu adam çok din okumuş ondan delirmiş haliyle

memet

doğru.bizler ses çıkarmadığımız sürece pkk istediği gibi at oynatıyor.sanki doğuda bayan seçmenler oy kullanıyor.kocaları pkkya hdy oy at onun yerine oy kullan bilmeyenmi var.inşallah idam gelirse kimin sesi çıkacak kimin sesi kısılacak belli olacak.

cok haklı

altan tan doğru diyor hep hdpye verdim ama 1 kasımda oyumu yaktım refrandumda evet dedim tepkiliyim bu iş şiddetle terörle olmaz kürt siyasetinin bunu görmesi lazım ..

BENBENİM

"Cevabı birilerine çok zor geliyor. ‘PKK yanlış yaptı, hendek, iç savaş, çatışma, şiddet, terör, yanlıştı’ diyemiyor yüksek sesle" BOZUK SAAT GİBİSİN ARADA BİR DOĞRUYU GÖSTERİYORSUN..

misafir

pkknınuşaklarıhdpchp pkkdannefarkınızvar ülkeyibuhalegetirensizlersiniz pkkya peşkekçekensizlersinizkürt coçuklarınızorladağagönderenkimhdp kürtanalarıağlıyordupkkyauşakkazandıransizlewrsiniz amabu oyununsonuyokolaçakbuhdpchpzihniyeri kürtleresorunbakalımkürtlerekimküvürettihdpliler kalmışsıntanalahacevapvereçeksinizocoçuklarıngünahlarınınasıödeyeçeksinizhainlerbirdekalkıyorsunuztürkmiletininekmeyiniyiyorsunuzyediğinizherlokmaharamsizlere

Misafir

Oylamada Yok edilen şehirler arasından HDP’nin oy oranının düşmemiş olması en önemli sonuçlardan birisidir. Etmediklerini bırakmadılar ama hayır belli başlı bölge illerinden çok güçlü çıktı.

Aslantepeli

ALLAH BUYUK, daha ne yalanlar var. Ornegin birinici dunya savasinda 'soykirim yapildi' denilen ermeniler suriye uzerinden avrupaya gonderildi ve 'gizli' kaldilar. Simdi de ayni taktik yapildi suriye uzerinden. Turkiye de bu 'multecilerin arasina karisanlari' biliyor. Bakalim bu (aslinda ayni olan) iki ornekten hangisini yalanlayacaklar. ALLAHU EKBER

pkk otoritesi kırılmalı.

hiç kimsenin bunları dile getirememesinin nedeni hala pkk korkusu ile yaşamalarından dır pkk nın otoritesini tam olarak sıfırlamayan devlet görevini yerine getirememiş halkını terör örgütünün korkusu ile yaşatmaktadır.

Misafir

Dediğimizi yaptık, hayırı kazandık!................ Seçim sonuçları sahtekarlığı ne düzeye erişirse erişsin Gerçek seçim sonuçları ile egemenlik tek kişiye teslim edilmedi.

  • 1