BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

HDP'den 'bedelli askerlik' önerisi!

HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, bedelli askerlikle ilgili "Askere gitmek üzere olan işsiz gençlerin farklı bir muameleye tabii tutulması lazım. Onlara belki sıfır faizle veya belli dilimlere yayılmış olarak bir kredi verilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Ömer Bayram

Siyasiler saçmalıyor. Sigortayıda devlet ödeyecekse o zaman bedelliden hiç ücret almayın. Hatta oldu olacak askerliği isteğe balı yapıp kaldıralım. Bir insanda kafa olması bir şey ifade etmiyor o kafada çalışan bir beyin yoksa. Devlet daha napacak böyle bir şans dünyanın neresinde var adam su satsa 1 senede askerlik parasını yatarak çıkartır.İşinden olmuyor mesleğine ara vermiyor sevdiklerinden ayrılmıyor kısa bir kamp yada tadile gittiğini düşünsün. Biz 18 ay yaptık bizden önceki büyüklerimiz 20 ay 22 ay 24 ay hatta 7 yıl askerlik yapan geçmişimiz den demi utanmayacağız.Kaldırın askerliği madem kimse yapmasın.herkez kendi kıçını kendi korusun

izmir35

Helal olsun HDP ye.kahraman mehmetcik, fakirlerin cocuklari mehmetcik. Ailelerine para verilsin hatta sadece gonullu askerlik olsun. Gonullu askerlere de Ayda 10 000 tl Verilsin. Fransa Askersayisina bakin!!!

memmet

kanal istanbul ne alaka onu anlamadım Tıpkı abdüllatif in chp de ne işi var onu anlamadığım gibi

  • 1