BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.435,29

HDP referandum sandığında döküldü!

HDP, 16 Nisan halk oylamasında neredeyse tek parti olduğu illerde üstünlüğünü kaybetti. 1 Kasım seçimlerine göre HDP'nin oy kaybı, bazı illerde yüzde 10'lara kadar çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

%10 lara yakin bir dusus bu baski yakma yikma içeri atma surecinde oldukca normaldir. Aslinda daha çok olmasi gerekiyordu. Kurdler yine de siyasi cizgilerine sahip çikmislardir. Onlari kutlamak getek. Kurdlerden Tayyib'e ekmek çikmaz...

Misafir

Selatin hapse tikildi secim yapildi..Baskan yaptimayacagiz diyen ilk kisi..Erdogani hapse atilsaydi sonuc ne olurdu..MAC FARKLI BITERDI HDP referandum sandığında dökül MEDI!!!

Farklı Bakış

Bunlar Barzani ve Bahçeli ile kanka olanlardır. Ne de olsa Fedarasyon sözleri anılmaya başlandı. Gümdemde şu an için yoktur, ama yarın..

üğür

hadı güzünüz aydın akp anapleştı bundan sonra kurtuluşu yok gelecek secımde akp yüzde 30 35 yazın bır kenara

Misafir

ARTIŞ DEDİĞİNİZ POLİS, ASKER VE KORUCU

Cyafer

Guneydoguda HÜDA par,ın ciddi bir etkisi oldu ak partinin oy artış yok sadece HÜDA par 2 puuan etki yaparak referandumun GEÇMESİNİ sağladi

hayır

AKP-PKK bir oylamada daha birlikteliğini gördük, ülkeye hayırlı olsun..

ALASÖZ

Hem bütün yöneticilerini hapse at, hem yüzbinlerce vatandaşın evlerini terketmek zorunda bırak, hem her türlü siyasi faaliyetini yasakla sonra da kalk oyları azaldı hikayesine sarıl. Kim yer böyle bir senaryoyu?

kundemacı

"1 Kasım seçimlerine göre HDP bazı illerde yüzde 10'lara yakın bir oy kaybı yaşadı." ya ne olacaktı. Partinin eş başkanları ve vekilleri ceza evinde mahkum. Aslında bu referandumda HDP büyük bir zafer kazandı.

memocan

Devletin bütün imkamlarını kullan sonra yetmezmiş gibi hile yap YSK çıkar mühürsüz oylar geçersiz der sonra geçerli sayar bir çok yerde sosyal medyada evet basılan oylar yayılır sonra zafer derler.... Tek yol var sokaklar onun dışında kurtuluş yok... MHP mutlumusun ülkenin bölünmesine darbe vuruldu yakındır Türkiye bölündü... Vatan bölünmez dediniz ya vatanı böldünüz. Hayırlı olsun.

Abdi

Pardon! Seçimin HDP ya da başka her hangi bir partiyle ne lakası var!? BU bir rejim tercihidir.

Misafir

Hayir dagilimi isbirlikcileri ifsa edecek kadar acik..Egenin yerel partisi CHP ve Guney dogunun HDP si Hayirci illere hakim..Gerisi zaten AKP MHP Evet oylari.

Komünist Liseli

Siyasi Partilerin milletvekilleri genel seçimleri mi vardı ?................. Mühürsüz ekleme oy pusulaları ve hırsızlıkla belirlenen referandum sonuçlarının hiçbir meşruiyeti yoktur. Bu sonucu kutlamaya kalkanlar halkla alay etmektedir....

Misafir

Kürt Destekli İstanbul HAYIR dedi!........

Merdan

Türkiye genelinde Dikta Rejimine en çok hayır oyu veren iller Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi oldu. Yüzde 80 ile Tunceli birinci oldu!..........İstanbul, Ankara ve İzmir de HAYIR dedi!........

  • 1