BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.423,24

HDP’ liler de sizi Silivri’de karşılamıştı!..

Kemal bey ve arkadaşlarının CHP’yi içine düşürdükleri durumu bundan acı bir buluşma anlatamazdı!..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
özgür düşünce

Erol Baron İmam hatip Okullarının önünden bile geçmediğini belli eden bir yorum yazmışsın. İmam Hatip Okulları vatansever , çalışkan ve namuslu gençler, bilim insanları ve hatipler yetiştirir. Bu ülkede Müslüman kimliği ile iftihar eden insanların iktidar olması sizi niye bu kadar yaralıyor. Bu bağnazlığa bir son verip ufkunuzu geniş tutmanızı tavsiye ederim.

Erol Baron

Matematik, Türkçe, Tarih, coğrafya vb. gibi son derece önemli konuların bile önemsenmediği ve varsa yoksa Arapça olan İmam Hatip okullarından mezun olanları yurdum insanı Türkiye'nin başına dikti. İmam Hatiplilerin -normal- hatalarını aklamakla görevli yazarın çırpınışları ise nihai sonucu değiştirmeye yetmeyecektir.

salih kara

Kılıçdaroğlu'nu ve yürüyüşü desteklemiyorum da; yürümek suç değil, demokratik tepkidir...

Misafir

15 Temmuzda hgene Kin ve Nefret yayacaklar!.. Toplumun Huzurunu Kaçıracakler..

Misafir

Sizler de yasal olmayan birilerini Haburda karşılamaıştınız davul zurnayla.Aşağıda dendiği gibi Hdp hala mecliste yasal ve siyasal bir parti.Eleştiirlmesi için kapatılması gerekir bu da Ak Partinin işine gelmez.Tırı vırı geç bunları.

ayran

Ülke ülke değil muz cumhuriyeti herkes hakim savcı polis, Hdp resmi bir parti normalde suç işleniyor terör örgütü denilerek ama muz cumhuriyetinde yaşıyoruz herşey normal...

gencoglu

hdpkk nın katlettiği akpartili siyasetçiler e başsağlığı diliyor ama katil teröröröristlerle yanyana geliyor bu apaçık şeytanlıktır

Hakan Durmaz

Onların şehit dediği PKKnın itlaf edilen itleri galiba. Biz onlara leş diyoruz.

  • 1